“En STOR skuffelse! Aldri mer Sjömagasinet i Göteborg.”
Anmeldelse av Sjomagasinet

Sjomagasinet
Vurdert som nr. 68 av 1 850 Restauranter i Göteborg
Kjøkken: Sjømat, Skandinavisk
Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Vi har vært her flere ganger tidligere, og alltid vært veldig fornøyde! Men nå: ELENDIG service og skuffende, dyr mat!!

Takk, bollegutt

Anmeldt 18. juli 2022 via mobile enheter

Måtte vente 45 min før vi fikk drikke og ingen oppmerksomhet fra noe servitør.Ventet MYE og lenge.
Jeg spiste piggvarfilet…tenker det var 100 gram fisk og resten av tilbehøret ca. 120 gram til kr 598.-
Jeg er selv kokk og ser at dette holder ikke mål.
Trist

Takk, Siven67
Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Sjömagasinet holder stilen. Tiltross for middels vær fungerte restauranten riktig bra. Positive og løsningsorienterte ansatte gjorde måltidet til en virkelig fornøyelse. Maten av topp kvalitet.

Takk, Jan-Erik E
Anmeldt 2. mars 2020

På 1980-tallet besøkte jeg Gøteborg hyppig og fikk tidlig høre om restauranten. Den gang hadde vi ikke råd, men nå endelig var det vår tur.
3-retters med vinpakke
-Hummersalat
-Torsk
-Creme brulé med eplesorbet

En velkomponert vinpakke herunder både en Montrachet(?)til torsken og en nydelig dessertvin til desserten.
Behagelig servering, gode pauser mellom rettene og ikke minst; veldig ok å få vinen litt før maten ble servert. Dermed var det mulig å smake litt forsiktig og kjenne av.
Perfekte kelnere og en fin atmosfære over hele stedet; til tross for at det var fullt hus denne lørdagen; nærmere 200 personer. Tidvis ikke lett å høre av samme årsak beskrivelse av hva vi fikk, men det var godt.
Dyrt? Vel,vel det avhenger av hva man synes: vi havnet på ca 3.5oo SEK med ekstra hvitvin, ramløsa og espresso.
Vel verdt -tusen takk

Dato for besøk: februar 2020
Takk, guideOslo
Anmeldt 13. februar 2020 via mobile enheter

Sjömagasinet regnes som Sveriges beste fiske- og sjømat-restaurant, og helt klart en av Nordens desidert beste, om ikke den beste. Fantastisk meny, også det man får i glasset (-ene). Suveren service og miljø. Michelin-stjerne. Et must for dem som liker sjømat! Smaklig måltid. Ps. Göteborg har utviklet seg til å bli Sveriges store matmekka!🇸🇪

Dato for besøk: desember 2019
2  Takk, Kristine D

Reisende som så på Sjomagasinet, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County

Har du vært i Sjomagasinet? Del dine erfaringer!