Stian Hoff Førland
  • Radissonhotels.com
3.4 km fra Lisebergsbyn
Se flere hoteller i Göteborg
Anmeldt 10. juli 2022

Hadde opphold i hytte Stjernebyen. Sovesofa i stue var ekstremt dårlig. Var ikke mulig å sove på den. Så det endte med at kun 1 person måtte ligge på selve sofaen, når den ikke var utslått. Å betale 6000 sek for 3 netter for å sove på en elendig sofa var skuffende.

Dato for oppholdet: juli 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, terjeerling
Anmeldt 30. mai 2022

Vi hadde bestilt plass til campingvogn i Lisebergsbyen. Ble møtt av en hyggelig mann i innsjekking, og kjøpte en 3 dagers billett til sporvogn samtidig. Holdeplassen var noen minutters gange unna med hyppige avganger til sentrum.

Dato for oppholdet: mai 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, magne-frankrig
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Veldig fin plass. Stor lekeplass for barna og sentralt til sentrum. Trikken går rett nedenfor campingplassen og den stopper rett utenfor Liseberg. Frokosten er veldig bra. Plassen anbefales på det sterkeste 😃😃

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, solfridk2019
Anmeldt 28. juni 2019

Vi booket tre netter på en hytte i Stjärnbyn, hvor det på ingen måte (utover kvm-areale) nevnes at hytta er todelt og ganske trang for fem personer. Nå var vi riktignok bare fire, men standardmessig var det ganske slitt, badet var ikke rent ved ankomst og kan umulig være renovert på 20 år. Toalettet lekket også utover gulvet. Wifi var ustabilt, svakt og til tider helt fraværende, noe som er kjedelig når man har med seg barn som gjerne vil bruke nettbrett og slappe av etter en lang dag på Liseberg. Flatskjerm-TV´n var den minste jeg har sett på lenge, og med begrenset utvalg kanaler. Uteplassen var fin, men ukomfortabelt møblement. Alt i alt en skuffende opplevelse, men om jeg skal si noe positivt - lett å ta seg til og fra Liseberg med bane, og bare 20 min gange til nærmeste badeplass.

Dato for oppholdet: juni 2019
1  Takk, Engangskamerat
Anmeldt 25. september 2018

Er det for barn og er det bra kvalitet?
Jeg er en elev som holder på med en skoleoppgave og skal plannlegge en familiereise og må derfor vite om det er for barn svar ønskes fortest mulig. Er det aktiviteter for barn?

Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, Natalie W