“Dette må du prøve……”

Kjøkken: Svensk, Skandinavisk, Moderne
God for: Barscene, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 16. mars 2024 via mobile enheter

God service og smakfull meny. Gikk for vegetar. Spennende smaker med en særdeles godt tilpasset vinpakke. Løp og kjøp. Anbefales😊😊

Dato for besøk: mars 2024
Takk, eystein g

Anmeldt 17. januar 2024

Etter to år med pandemi var det hit jeg ønsket å dra først, til Familjen i Göteborg. Cocktails med Tom i baren, samt forretter og snacks på tallerkenen, er noe jeg drømmer om hver gang jeg er forbi Göteborg.

Cocktails og drinker tilberedt med høy nivå av håndverk og kreativitet, gjerne med lokale produkter plukket fra hager i nærheten.

Barmenyen og forrettene er det jeg har prøvd av maten, og alt er av høyeste kvalitet. Mye nytt og spennende, samtidig som klassikerne får stor plass.

Humoren hos personalet representerer regionen til 100%, selv om bartenderen er skåning.

Jeg har alltid krampe i magen av all latter når jeg går herfra. Familjen i Göteborg er virkelig en perle som jeg ser frem til å vende tilbake til.

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, foodanddrinkoslo
Anmeldt 6. november 2019

Dette er et sted med meget intim og god atmosfære. Man blir motatt med venlighet og godt humør og føler seg umiddelbart velkommen. Personlig så synes vi det var noe å trekke på maten, men i dette tilfellet så gjorde det ingen ting. Vi hadde en god opplevelse og kommer til å gjenta dette neste gang i Gøteborg.

Dato for besøk: november 2019
3  Takk, torel708
Anmeldt 17. august 2018

Vi valgte 3-retters kveldsmeny. Maten smakte nydelig:) God stemning og svært hyggelig:) Går hit igjen neste gang vi er i Gøteborg.

Dato for besøk: august 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
Takk, mthelin2018
BjornVin, Ägare på Restaurang Familjen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2018

Vad kul att ni är så nöjda med er kväll på Familjen.
Hjärtligt välkomna tillbaka.

Anmeldt 10. februar 2018 via mobile enheter

De vil mye, men maten er dårlig. Atmosfæren er god, men servicen og maten er ikke på høyden. Det finnes mange andre alternativer med bedre mat og pris. Vi har vært her flere ganger, men de har tapt seg veldig..

Dato for besøk: februar 2018
3  Takk, 4kjetilv
BjornVin, Chef på Restaurang Familjen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. februar 2018

Det var tråkigt att höra. Vi tycker tvärt om att vi spetsat till vårt kök och servicemässigt är vi bland annat nominerat till Årets Hjärtekrog av White Guide. Men självklart så kan servicen vid något tillfälle bli lidande om vi har många gäster samtidigt. Ber om ursäkt i sådana fall.

Reisende som så på Restaurang Familjen, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County

Har du vært i Restaurang Familjen? Del dine erfaringer!