Morsom og definitivt annerledes sightseeingtur. Herlig og sprudlende guide; språk engelsk/svensk... les mer
Åpenbart artig konsept, men det var mye mer enn jeg forventet. Kunnskapsrik og humoristisk guide... les mer
Morsom guide, Fredrik(?) med mye fin og god info, gøy når bussen kjørte ut i sjøen Kunne vert med igjen og igjen
Ohoj! Vi tackar och bugar!
Ha en underbar sommar!
Kapten Oskar
Kjempegøy opplevelse for barn og voksne! Turguiden ga oss en blanding av morsom og interessant informasjon blandet med musikk. Høydepunktet var da bussen kjørte på havet med et stort plask!
God morgon, Victoria!
Vi tackar och bugar för dessa fina ord. Fantastiskt trevligt att ha haft er ombord.
Kapten Oskar
Ekstremt dyktige og morsomme guider gjorde denne turen til en topp opplevelse. En fin miks av historisk informasjon om Gøteborg, en rask innføring i den sentrale geografien til byen og en berg-og-dal bane type opplevelse da bussen kjører i vannet gjorde dette til en minneverdig opplevelse. Guide og sjåfør var både ekstremt drevne og hyggelige. De gjorde dette til en tur som bør oppleves🙂
Tack så väldigt mycket, Gaute!
Vi blir glada, stolta och fyllda med energi efter så fina recensioner.
Ha en underbar höst!!
Kapten Oskar
Veldig bra konsept! Patricia og Joke var veldig hyggelige og morsomme! Anbefales på det sterkeste !!
Tack Kate!
Vad härligt att få läsa era kommentarer! Det gläder oss väldigt mycket.
Barnebarnet (6år) og jeg tok denne turen. Veldig hyggelig opplevelse for begge.
FLINKE Guider, litt "tørre" vitser innimellom, BØR prøves når en er i Gøteborg.
Hej Einar
Javisst är det torr humor innimellom, Göteborgshumor!
Ha en underbar sommar och tack för att du tog dig tid att skriva denna fina recension.
Kapten Oskar
Veldig fin tur. Guidene var flinke, blide og morsomme, og splash'et var selvfølgelig et høydepunkt. Ungene på 9 og 12 elsket turen!
Härligt när vi lyckats fånga hela familjen i alla alla åldrar!!
Ha en underbar sommar