Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 176
USD 117
Vis tilbud
Hotels.com
Booking.com
USD 176
USD 117
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.comUSD 117
FindHotelUSD 117
Prestigia.comUSD 176
Se alle 19 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 413)
Filtrer anmeldelser
1 413 resultater
Vurdering fra reisende
503
574
216
75
45
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
503
574
216
75
45
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1823 av 1 413 anmeldelser
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Veldig hyggelig og behjelpelig personale, men litt rot ang parkeringen som var bestilt god tid føre vi kom.
TOPP frokost.
En del støy fra musikk i 1 etasje, så pass på og få rom høyt.
Store rom med god plass, samt balkong

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, p_l_242
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

En overnatting i fint dobbeltrom mot gaten. Merket ikke noe til trafikken utenfor, fin utsikt.
Fint dobbeltrom med badeartikler og bra rengjøring.

Bra utvalg til frokost: brød/rundstykker, vafler, yoghurt, kaffe/te/juice, kalde og varme retter. Pluss noe søtt.

Hyggelig barområde og trivelige/hjelpsomme resepsjonister.

At basseng og badstue var stengt pga reparasjon er det som trekker ned.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 870Linda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Et veldig bra hotell med et stort og bra utvalg når det gjelder frokost. Hyggelig betjening over hele linja. Baren i hotellet var i toppklasse. Proffe bartendere som virkelig kunne jobben sin, nydelige drinker. Restauranten var også helt i toppklasse, veldig god mat og hyggelig personale. Anbefaler virkelig dette stedet hvis du ønsker å bo sentralt i Gøteborg.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 570julier
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Vi hadde rom med vindu ut mot hovedgaten, og støyet fra gaten var helt hinsides. Lå med vindu igjen og ørepropper og kunne fortsatt høre. Sengene var harde. Og vi ble vekket av støy og flytting av møbler kl 7 på lørdag som varte helt til kl 8. Usikker på hva dette var, kanskje frokostsalen siden vi lå i 2 etasje. Veldig lytt hvertfall. Om du ønsker en god natt søvn ville jeg funnet et annet hotell.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, annikene2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2018 via mobile enheter

Et topp hotell med en topp plassering. Vi hadde rom med utsikt til Liseberg Tivoli. Hyggelig betjening som var behjelpelig med alt. Fikk plass til motorsykkel i kjellerparkering, trygt og godt ( dog ikke billig). Kort vei til det meste. Frokost som ikke manglet en eneste ting. Vi kommer tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, mikkelbo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser