Bocoraton
Dato for oppholdet: oktober 2024
4,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Malin Börjesson, Gästservice/receptionElite Park Avenue Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 11. jan. 2025
Tack för din fina recension.

Vad roligt att hade en god vistelse hos oss. Det gläder oss att ni uppskattade rummet, den goda frukosten samt vår städningen. Vad trevligt att ni även hade det gott på vår restaurang AtPark.

Vi ser fram emot att få hälsa er välkomna tillbaka snart igen,

Varma hälsningar
1.5 km fra Elite Park Avenue Hotel
5.5 km fra Elite Park Avenue Hotel
Se flere hoteller i Göteborg
Anmeldt 6. august 2024 via mobile enheter

Et av de få hotellene i sentrum med basseng som også får brukes av barn. Bassenget er lite, men du bestiller tid og får det og to badstuer for deg selv. Hotellet er i gangavstand til absolutt alt, personalet er usedvanlig hyggelige og rommene er store. Eneste som trekker ned er mangelen på aircondition, og lite utvalg til frokost. Mye fersk frukt trekker opp igjen.

Dato for oppholdet: august 2024
Takk, V4073RGchrisk
Anmeldt 6. august 2024

Nok en flott opplevelse på Elite Park Avenue. God service, flott frokost (executive lounge) og gymmen er kraftig forbedret siden sist. Beliggenheten er jo fantastisk. Veldig sentralt ift «alt» i Gøteborg. Gåavstand til alt. Hotellet er jo noen år gammelt og trenger nok litt pussing her og der, men alt i alt rene, pene rom med gode senger. Hva mer trenger man

Dato for oppholdet: juli 2024
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Elite Hotels of Sweden
Takk, Geir H
Anmeldt 16. juni 2024 via mobile enheter

Hadde forventninger til å bo på dette sagnomsuste hotellet i samme bygning som Park Lane. For å si det kort, var det første og siste gang. Hotellobbyen var staselig men kombinasjon av bar/ pianobar/restaurant og frokost-rom som henger sammen med lobbyen var veldig 1985. Luktet gammelt øl, og hold dunkel belysning også til frokost og dagtid.

I bookingen stod det telefon på rommet, og da jeg etterspurte denne for å kunne ringe til resepsjonen eller roomservice fikk jeg beskjed om at ikke alle rom har telefon. Jeg fikk en lapp med telefon til avdelingene med retningsnummer så jeg kunne ringe med min private.

Menyen til roomservice kunne jeg finne ved å scanne en QR code som dukket opp på TV skjermen. En lang historie kort; det dukket ikke opp noen meny.

Er du vant til god frokost styr unna! Frokosten serveres i baren som har vært i drift til langt på natt kvelden før. På søndag morgen luktet det gammelt øl. Bare en type kaffe, og ønsker du en cappuccino må du betale ekstra (vel vi fikk den gratis på søndag morgen, da de glemte og lage den når vi bestilte på frokosten dagen før). Speilegg må du betale ekstra for også, og eggerøre er en «suppe» som tydelig er laget på eggepulver. Fersk appelsinjuice fikk vi ikke engang mulighet til å bestille; «vi har bare Svensk appelsinjuice» var beskjeden vi fikk = fra konsentrat.

På plussiden: Hyggelig, hjelpsom og høffelig houskeeping, store og komfortable rom (vi bodde på sperior) og «location, location, location», men Gøteborg har mang andre både finere og rimeligere hoteller.

Selve rommet (superior) hadde god plass, var lyst og hyggelig. Nuvel, kunne tørket skapene som var veldig støvete.

Dato for oppholdet: juni 2024
Takk, Norwegian38
Anmeldt 16. juli 2022

Kjempefint hotell med super beliggenhet . Lett og finne frem fra sentralstasjonen . Kun en kort gåtur til både liseberg , shopping og restauranter . Rommet var stort å fint med gode senger . Litt lite bad men funket helt fint ! God frokost og hyggelig personal . Vi kommer gjerne igjen !

Dato for oppholdet: juli 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Elite Hotels of Sweden
Takk, schris388747
Anmeldt 11. juli 2022 via mobile enheter

Vi bodde med et lite barn(som utforsker alt) i øverste etasje. Døren ut til balkongen kunne ikke låses. Vi ba om hjelp i resepsjonen til å låse av denne døren den første kvelden. Personen vi henvendte oss til kom opp på rommet, tittet på døren og sa vi måtte vente til dagen etter på at vaktmester skulle komme. Dagen etter ble det heller ikke gjort noe med. Når det da gjelder barns sikkerhet, er dette alt for dårlig av et seriøst hotell. Vi kunne gjerne ha fortalt om dette direkte til personalet ved hotellet ved utsjekk dersom vi hadde fått spørsmål om vi hadde hatt et bra opphold. Men det var det ingen som spurte oss om heller.

Dato for oppholdet: juli 2022
1  Takk, andersmH1689NO