Jon Erik Paulsberg
Nesoddtangen, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 23. feb. 2024
Dato for oppholdet: februar 2024
Erik Eng, Gästservice/receptionGothia Towers & Upper House, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 6. mars 2024

Jag tackar så mycket för din återkoppling, den är viktig för oss!

Jag är glad att läsa att vi levde upp till dina förväntningar i det mesta. Visst är det smidigt att nå oss, trots vårt läge mitt i stan? Jag kan med glädje meddela att vi är i full färd med att utöka vårt tv-utbud. Jag hoppas att vi ska kunna tillgodose dina behov i framtiden. Jag delar gladeligen med mig av din feedback till mina kollegor.

Du är varmt välkommen tillbaka!

Varma hälsningar

4 594
2 319
1 126
Anmeldt 8. januar 2024

Et fantastisk hotell!! Fin mottagelse redan fra start. Et rom som var fantastisk! Spa som jeg for første gang ble imponert av. God service og lagom fullt med folk. En frukost som var helt topp!! Veldig fornøyd!!

Dato for oppholdet: januar 2024
Takk, 393perm
Linda M, Annan på Gothia Towers & Upper House, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. januar 2024

Hej 393perm,

Tack för att ni valde att bo hos oss på Upper House!

Det glädjer oss att ni trivdes så bra och speciellt att ni var imponerade av vårt spa.

Vi ser fram emot att få välkomna er tillbaka snart igen!

Bästa hälsningar,
Linda
Upper House

Anmeldt 3. januar 2024

Greit hotell, men likte ikke atmosfæren. Måtte spise frokost i messeområdet da det var fullt i frokostsalen i 2. etasje, skuffende. Hotellet kunne ha opplyst om junior VM i ishockey og med den følgen at hotellet var veldig fullt

Dato for oppholdet: januar 2024
Takk, esbenbo
Amanda Grahn, Gästservice/reception på Gothia Towers & Upper House, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. januar 2024

Jag tackar så mycket för din återkoppling, den är viktig för oss!

Jag beklagar att vi inte lyckades att leva upp till era förväntningar denna gång gällande frukosten. Vi har olika frukostmatsalar men utbudet i dem är detsamma.

Jag önskar dig en fin helg!

Varma hälsningar,
Amanda Grahn

Anmeldt 19. desember 2023

Fine og rene rom, hyggelig betjening og god stemning. Perfekt beliggenhet, med kort vei til Liseberg. Nydelig pyntet til jul. Flott lobbyområde. Lett med parkering på Focus, man kan gå tørrskodd fra p-hus til hotellet.

Dato for oppholdet: desember 2023
Takk, Linda1701
Erik Eng, Gästservice/reception på Gothia Towers & Upper House, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. desember 2023

Hej Linda,

Jag tackar så mycket för din återkoppling, den är viktig för oss!

Jag blir väldigt glad att höra att ni tyckte om julstämningen i huset och att vi levde upp till era förväntningar, jag delar gladeligen med mig av din feedback till mina kollegor.

Ni är varmt välkomna tillbaka!

God jul!

Varma hälsningar,

Daniél

Anmeldt 11. desember 2023

Beliggenheten var bra i forhold til et besøk på Liseberg. Da vi kom på rommet var det ikke rengjort på gulvene. Vi fant støv og matrester samt en brukt tannbørste på badet. Vi sa fra i resepsjonen to ganger før det kom noen og støvsugde rommet. Synes prisen for dette rommet som var et standard rom var altfor høy.

Dato for oppholdet: desember 2023
Takk, angelicamikkelsen
Erik Eng, Gästservice/reception på Gothia Towers & Upper House, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2023

Hej,

Jag tackar så mycket för din återkoppling, den är viktig för oss.

Jag är glad att du tagit dig tiden att berätta om din vistelse hos oss. Jag beklagar att städningen lämnat att önska. man ska inte behöva säga till två gånger. Jag lovar att framföra det till housekeeping. Jag delar gladeligen med mig av din feedback till mina kollegor.

Varma hälsningar

Erik Eng

Anmeldt 19. september 2023 via mobile enheter

Flott og luksuriøst hotell med utsikt over Liseberg. Stille og rolig med et nydelig spa. Store og lyse rom. Sømløs innsjekk og utsjekk. Muligens den beste hotellfrokosten jeg har spist. Var her både i juli 2022 og 2023 og vi kommer definitivt tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2023
Takk, Sofiebron
Linda M, Annan på Gothia Towers & Upper House, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2023

Hej Roving792971,

Tack för att ni tagit er tid att skriva om er vistelse, vi uppskattar det!

Vad fint att höra att ni trivs hos oss och att ni uppskattar vår frukost.

Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka!

Bästa hälsningar,
Linda