Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig spisested”
Anmeldelse av Bee kök & bar Göteborg

Bee kök & bar Göteborg
Vurdert som nr. 69 av 1 507 Restauranter i Göteborg
Kjøkken: Svensk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Etter noen timer i bilen så ville vi ha litt smått å spise til lunsj. Vi gikk tilfeldig forbi Bee som var nesten full av folk og tok en sving innom der.
Mat og drikke var god og hyggelig betjening. Det var høyt støynivå der inne så det ble litt slitsomt i lengden, men veldig hyggelig.

Dato for besøk: november 2018
Takk, arildth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (588)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 589 anmeldelser

Anmeldt 26. august 2018 via mobile enheter

Ble anbefalt dette stedet av lokalkjente. Kjempegode burgere, hyggelig service og uformell stemning. Ligger sentralt og har også hyggelig uteservering.

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, Anne Karine R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juni 2018 via mobile enheter

Spiste lunsj her. God mat med glutenfritt og vegetarisk alternativ. Hyggelig betjening og god service.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Coastal604770
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. oktober 2017 via mobile enheter

Sentralt med mulighet for å sitte ute under varmelampe eller inne. Hyggelig service og ikke minst veldig god mat og drikke.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, 890cathrinel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. september 2017 via mobile enheter

I Sverige er det mer vanlig å spise ute. Jeg var ute i forbindelse med jobb i Gøteborg . Bee bar og kjøkken er sentralt . Mat er "husmannskost ". Spiste kalvekjøttet som var bra med den karakteristiske smaken. Det kunne vært fint i tillegg en rett til- kalvestek. Likte at det var stort utvalg av viner i glass . Betjeningen var rask og hyggelig. Fin opplevelse !

Dato for besøk: september 2017
Takk, 316tiinar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bee kök & bar Göteborg, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 
Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 

Har du vært i Bee kök & bar Göteborg? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.