Khava B
Dato for oppholdet: desember 2023
Rebecka L, AnnanHotel Riverton, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 4. jan. 2024
Hej Khava B,

Tack för ditt fantastiska omdöme och din rekommendation!
Vi är så glada att se att du trivdes hos oss och uppskattade servicen från vår härliga personal och vår frukost.
För nästa gång så kika gärna på kuddmenyn som vi har på TVn, så kan du få fastare kuddar till rummet.
Hjärtligt välkommen tillbaka!

1.4 km fra Hotel Riverton
1.2 km fra Hotel Riverton
Se flere hoteller i Göteborg
Anmeldt 20. november 2023

Første gang vi var på dette hotellet. Vi var på kjærestetur og denne helgen kommer vi til å huske lenge, i positiv forstand. Vi bodde i Penthouse og hadde et fantastisk opphold på alle måter. Nydelig rom, god seng, rent og pent, fenomenal utsikt, champagne på rommet når vi kom og veldig bra frokost. Vi satte veldig pris på servicen og at personalet var oppriktig blide og hyggelig, ikke kunstig hyggelig. Vi satte stor pris på at det var grove rundstykker til frokosten, det er ikke så ofte utenfor Norge at man finner det. Lørdag kveld kom en fra personalet opp med sjokolade og cognac, det var hyggelig overraskelse. Dette oppholdet og hotellet svarte til forventningene og mer enn det, første gang vi føler at det var verdt prisen når man velger mer lukseriøse hotell.

Veldig bra spa, vil heller kalle det relax avdeling enn spa, men veldig bra tilbud. Vi brukte det MYE. Praktisk med privat parkering i hotellets egen garasje. Lett å finne frem til hotellet med bil og sentral beliggenhet. 10min å gå til sentrum og Haga er rett bak hotellet.

Det negative er at det burde vært varme i gulvet på rommet (Penthouse), gulvet er veldig kaldt vinterstid siden det er stein/fliser uten varme.

Vi kommer garantert tilbake!

Dato for oppholdet: november 2023
Takk, Erik S
Rebecka L, Annan på Hotel Riverton, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2023

Hej Erik S,

Tack för ditt fantastiska omdöme!
Vi är otroligt glada att se att ni fick en så härlig vistelse från början till slut och att ni trivdes i vårt fina Penthouse-rum.
Det är extra roligt att höra att ni kände att upplevelsen levde upp till och till och med överträffade era förväntningar, det är ju inte så ofta det händer, och att ni uppskattade våra små överraskningar och vår fina personal.
Tack för dina positiva ord om vår frukost och vårt spa.
Vi ser fram emot att få välkomna er tillbaka nästa gång ni besöker Göteborg!

Anmeldt 31. juli 2023

God service fra innsjekk til utsjekk, flotte rom, gode senger - nydelig mat, og fantastisk sky-bar med god utsikt over hele Gøteborg havn.

Hit kommer vi definitivt igjen.

eneste man kan si noe om, er parkeringsmuligheter, det blir fort fullt i hotellets egen garasje, men masse parkeringsmuligheter i nærheten uansett.

Takk, JTWQ
Rebecka L, Annan på Hotel Riverton, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2023

Hej TJ,

Härligt att höra att ni hade en grym helg hos oss och att ni inte missade ett besök i View Skybar & Restaurant!
Stort tack för ditt fantastiska omdöme och din positiva feedback om vår service, hotellrum och den goda maten, det gör oss jätteglada.
Hjärtligt välkomna tillbaka snart igen!

Anmeldt 30. juli 2023

Veldig fornøyd med oppholdet. Fin beliggenhet, med gangavstand til det meste. Hyggelig og blid personal. Veldig bra frokost med et variert utvalg. Kjempegod seng, og stille om natten! (Pleier ikke sove godt på hotel, men her sov jeg som en stein begge nettene).

Takk, marnak2017
Rebecka L, Annan på Hotel Riverton, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2023

Bästa Marna K,

Tack så mycket för din fantastiska feedback.
Vad glada vi blir att se att du sov så gott hos oss och tyckte om våra sängar samt att du uppskattade servicen från vår trevliga personal och vår frukost. Det är verkligen roligt att se att du fick en så lyckad vistelse och vi hoppas få välkomna dig tillbaka snart igen!

Anmeldt 22. juli 2023 via mobile enheter

Flott hotell med flott beliggenhet, god service, fint og stort rom og god frokost på hotellet. Hotellet har en flott sky bar med utsikt ut over havnen i Gøteborg. Kort vei til mange severdigheter og mange spennende restauranter i nærområdet

Romtips: Husk å bestille parkering samtidig med bookingen
Takk, LightPacker302212
Rebecka L, Annan på Hotel Riverton, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2023

Bästa LightPacker302212,

Tack för ditt jättefina omdöme om din vistelse hos oss.
Vi är glada att vi fick ha dig på besök och hoppas på många fler i framtiden.
Varmt välkommen tillbaka!

Anmeldt 27. mars 2023

Fantastisk hotell med hyggelig personal, sky baren må oppleves. Gode drinker. Fine og rene rom. Rakk ikke teste spa avdelelingen så den må testes ved neste besøk. Vi hadde booket 2 standard deluxe rom og en premium suite. Hadde premium suite sist også og den var enda finere enn den vi fikk denne gangen men fortsatt veldig fin.

Dato for oppholdet: mars 2023
Takk, kristiner835
Rebecka L, Annan på Hotel Riverton, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mars 2023

Hej Kristine,

Tack för ditt fantastiskt fina omdöme. Vi är så glada att se att ni var nöjda hos oss även denna gång och att ni fick en härlig kväll i vår skybar med goda drinkar och trevlig service.
Hjärtligt välkomna tillbaka snart igen!