Vi hadde feilbooket og fikk uventet en ekstra natt i Göteborg. Vi endte opp på Pigalle, klamme og slitne og ble møtt av en svært hjelpsom herre i resepsjonen, som tilbød oss et glass vann og en god stol mens vi ventet på at bookingen gikk i orden.
Hotellet er spesielt og kanskje litt «gimmicky» innredet, med et slags fransk, 20-talls «Moulin Rouge»-preg. Gulvtepper man synker ned i overalt, og høy fløyels-faktor! Kanskje ikke for alle, men vi likte det godt. Stemningsfullt og fint rom, med dimbar belysning over det hele. Vi sa fra i resepsjonen om noen små detaljer ved rommet som ikke var helt i orden (et håndtak som manglet på et skap, et løst rør under badekaret, samt en eske drops i minibaren som var åpnet før vi kom), dette påvirket ikke helhetsopplevelsen stort for oss.
Personalet skrev sirlig ned alle detaljer, beklaget og tilbød oss noe fra baren som kompensasjon. Vi fikk ikke benyttet oss av dette, men tilbudet var likevel fint.
Frokosten var meget god, med mulighet for å spise på en romslig og koselig takterasse. Godt utvalg av både bakverk og mat ellers, men som baconelsker savnet jeg stekte egg og bacon(:
På vei til frokost opplevde vi en ubehagelig lukt i gangene, dette viste seg å være en kloakkbil eller lignende, og var ikke hotellets feil. Likevel beklaget resepsjonisten dette ved utsjekk, og vi ble kompensert over forventning. Alt i alt en svært positiv opplevelse, det er tydelig at god service vektlegges her.
- Det anbefales også å ta heisen, da den ikke annonserer sin ankomst med det tradisjonelle «plinget»!