Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
ScandicHotels.comUSD 122
Expedia.comUSD 110
PricelineUSD 123
Hotels.comUSD 110
TravelocityUSD 110
Trip.comUSD 122
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 063)
Filtrer anmeldelser
2 063 resultater
Vurdering fra reisende
522
802
454
191
94
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
522
802
454
191
94
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3540 av 2 063 anmeldelser
Anmeldt 24. november 2018

Tok turen til Gøteborg med min partner in crime og min mor, etter en lang dag på veien endte turen spontant opp akkurat her, siden fleste hoteller var fullbooket. Hotellet ligger ganske høyt opp på listen over hotell. Men utfra min mening sliter jeg å forstå dette. For det første var ikke rommet skikkelig rengjort, med fult av støv og matrester på gulv.
Men utenom dette er egentlig alt ganske greit.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, F890GPpeterg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TereseO19, Guest Relations Manager på Scandic Crown, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2018
Google-oversetting

Hej Peter!
så himla trist att se att det blev ett så lågt omdöme från din sida.
Átt rummet inte var bra rengjort när ni anlände är ju inte acceptabelt och jag hoppas att du sade ifrån i receptionen så att vi kunde hjälpa dig direkt. Där måste det skett någon typ av miss och det beklagar jag verkligen.
Hoppas att ni kunde njuta av er vistelse hos oss och att ni kommer och besöker oss igen.
Ni är varmt välkomna tillbaka, då till ett välstädat rum.
Mvh
Terese, Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Jeg, mamma og to venninner skulle på jentetur til gøteborg og valgte crown da det lå nærme togstasjonen. Vi ønsket 4manns-rom og bestilte noe som så ut på bilde til å ha 2 dobbeltsenger.. når vi kommer frem viser det seg at det er kun 1 dobbeltseng med 2 utslagbare senger til maks 100kg pr fra veggen.. vi ble overrasket og skuffet og spurte om hjelp.. de kunne fortelle oss at det var et ledig dobbeltrom til som vi kunne få, men da måtte vi betale 1500kr(..) i tillegg til de 2400kr vi allerede hadde betalt for det andre rommet.. vi takket pent nei, og sa dette var for dårlig... det var ikke noe hjelp å få. Jeg tenker at uansett om vi har bestilt feil eller hva.. så skal de hjelpe kunden OM mulig! Vi var 4 voksne som hadde fått familierom med 2 barnesenger.. og det kom heller ikke fram i vår bestilling.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 170therese
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TereseO19, Guest Relations Manager på Scandic Crown, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018
Google-oversetting

Hej!
Beklagar att du missförstod det du hade bokat.
jag vet att vår receptionist gick igenom din bokning på den websida du hade bokat på för att tydligt visa vad det stod att ni bokat.
Vi har inga rum med 2 st dubbelsängar här på Crown och mycket riktigt på vissa av våra rum utslagsbara sängar som är fullgod size för en vuxen person ( ja max 100 kg i översängen).

Och vi försökte hjäpa dig med ett ytterliga rum, men då såklart till en kostnad då vi annars hade sålt rummet till en annan fullt betalande gäst.

Beklagar att det blev en så trist upplevelse för er och hoppas innerligt att er vistelse här i Göteborg trots allt blev trevlig.
Vänligen
Terese, Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. oktober 2018

Bodde her med familien (2 voksne + 2 barn) 3 netter i Juli. Familierommet var akkurat passe stort. Nydelig frokostbuffet med mye godt utvalg. Høflig betjening i resepsjonen. Godt renhold. Anbefales for et familieopphold i Gøteborg :)

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Lise K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TereseO19, Guest Relations Manager på Scandic Crown, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. oktober 2018
Google-oversetting

Hej Lise,
stort tack för att du tar dig tid och ger oss din feedback. Vi uppskattar verkligen dina fina ord om oss här på Scandic Crown.
Hoppas ni har anledning att komma tillbaka snart igen. Varmt välkomna!
Mvh
Terese, Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2018

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TereseO19, Guest Relations Manager på Scandic Crown, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2018
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 29. august 2018

Stort hotell like ved jernbanestasjonen og kommunikasjonsknutepunkt. Helt uten "sjel". Små godt rengjorte rom, god seng men ikke mulig å åpne vinduer. God aircondition. Ingen ventetid på heiser.Hyggelig betjening. Når du går i baren kunne en ikke skrive på rommet uten at det var betalt inn på forhånd. Fikk "mail samme dag som utsjekking at jeg kunne betale for å slippe ev utsjekkings-køer, men jeg hadde jo betalt på forhånd!!
Hyggelig betjening.

Romtips: bestill direkte det er billigst
Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, trondw741
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Terese O, Kundansvarig på Scandic Crown, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2018
Google-oversetting

Hej Trond!
Stort tack för att du tar dig tid och ger oss din feedback.Tråkigt att höra att du upplever oss som opersonliga, det är verkligen inte vårt mål, så där får vi jobba vidare på att förbättra vår output.
När du checkar in hos oss ber vi våra gäster alltid om ett kreditkort för att kunna sätta upp notor från bar, restaurang etc på rummet, kanske missades det då du checkade in? Det är lätt åtgärdat genom att dra kortet i receptionen. Och precis som du nämner få alla gäster som ska checka ut en påminnelse om att det går bra för dem som icke ännu betalt att betala i förhand för att bara kunna droppa nyckelkortet i 'express checkout' för att slippa köa. Beklagar att det blev en missuppfattning där.
Roligt att du uppskattar vår service och centrala läge.
Varmt välkomna tillbaka snart igen.
Mvh
Terese, Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser