Runi F
Dato for oppholdet: desember 2018
TereseO19, Guest Relations ManagerScandic Crown, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 9. jan. 2019
Hej Runi,
stort tack för att du tar dig tid och ger oss din feedback.
Jag beklagar verkligen att det inte kändes som om luftcirkulationen var till belåtenhet. Jag kommer att ta detta vidare med vår tekniskt ansvarige för att se över systemet. Tack för att du meddelar oss!
Hoppas trots allt att du besöker oss igen, du är varmt välkommen.

Vänligen,

0.4 km fra Scandic Crown
1.4 km fra Scandic Crown
Se flere hoteller i Göteborg
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Vi hadde 2 rom (424 og 426). På vårt rom 426 virker ikke regulatoren til radiatoren. Dvs at varmen stod på for fullt hele natten. Vi ringte resepsjonen før vi la oss og tok opp problemet men svaret var at det var styrt sentralt. Vi kom oss gjennom natten med dårlig søvn pga et veldig varmt rom selv med vindu oppe så mye det gikk. Ellers virket rommet klart for oppussing. Svart-sopp i dusjen og ellers slitt. Se bilder.
Som kompensasjon for å ha bodd i en «badstue» hele natten fikk vi 4 gratis kuponger for frokost på et hvilken som helst Scandic hotell. Hurra. Når skal vi bruke de?
Anbefaler å velge et annet hotell.

Frokost var ok. Grei beliggenhet i nærhet til Nordstan. Parkering i garasje for 240,- pr natt

Takk, Geiros68
TereseO19, Guest Relations Manager på Scandic Crown, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2018

Hej!
Jag vill verkligen beklaga att ni hade problem med värmen på rummet, vi ska se över om det är något som inte stämmer, tack för att du meddelar oss. Självklart ska vi även omedelbart ta hand om smutsen i badrummet för så ska naturligtvis inte vara.

Ja, frukost är ju trevligt att njuta av en helg kanske på ett Scandic hotell som ni har nära er eller när ni är på besök i någon stad där Scandic finns. Hoppas det blir en trevlig stund.

Jag förstår att ni inte känner er lockade av att komma tillbaka till oss men jag skulle ändå önska att ni gav oss en ny chans, kontakta oss gärna innan så ska vi se till att ordna något extra bra för er.
Vänligen

Anmeldt 24. november 2018

Tok turen til Gøteborg med min partner in crime og min mor, etter en lang dag på veien endte turen spontant opp akkurat her, siden fleste hoteller var fullbooket. Hotellet ligger ganske høyt opp på listen over hotell. Men utfra min mening sliter jeg å forstå dette. For det første var ikke rommet skikkelig rengjort, med fult av støv og matrester på gulv.
Men utenom dette er egentlig alt ganske greit.

Takk, F890GPpeterg

Hej Peter!
så himla trist att se att det blev ett så lågt omdöme från din sida.
Átt rummet inte var bra rengjort när ni anlände är ju inte acceptabelt och jag hoppas att du sade ifrån i receptionen så att vi kunde hjälpa dig direkt. Där måste det skett någon typ av miss och det beklagar jag verkligen.
Hoppas att ni kunde njuta av er vistelse hos oss och att ni kommer och besöker oss igen.
Ni är varmt välkomna tillbaka, då till ett välstädat rum.
Mvh

Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Jeg, mamma og to venninner skulle på jentetur til gøteborg og valgte crown da det lå nærme togstasjonen. Vi ønsket 4manns-rom og bestilte noe som så ut på bilde til å ha 2 dobbeltsenger.. når vi kommer frem viser det seg at det er kun 1 dobbeltseng med 2 utslagbare senger til maks 100kg pr fra veggen.. vi ble overrasket og skuffet og spurte om hjelp.. de kunne fortelle oss at det var et ledig dobbeltrom til som vi kunne få, men da måtte vi betale 1500kr(..) i tillegg til de 2400kr vi allerede hadde betalt for det andre rommet.. vi takket pent nei, og sa dette var for dårlig... det var ikke noe hjelp å få. Jeg tenker at uansett om vi har bestilt feil eller hva.. så skal de hjelpe kunden OM mulig! Vi var 4 voksne som hadde fått familierom med 2 barnesenger.. og det kom heller ikke fram i vår bestilling.

Takk, 170therese
TereseO19, Guest Relations Manager på Scandic Crown, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018

Hej!
Beklagar att du missförstod det du hade bokat.
jag vet att vår receptionist gick igenom din bokning på den websida du hade bokat på för att tydligt visa vad det stod att ni bokat.
Vi har inga rum med 2 st dubbelsängar här på Crown och mycket riktigt på vissa av våra rum utslagsbara sängar som är fullgod size för en vuxen person ( ja max 100 kg i översängen).

Och vi försökte hjäpa dig med ett ytterliga rum, men då såklart till en kostnad då vi annars hade sålt rummet till en annan fullt betalande gäst.

Beklagar att det blev en så trist upplevelse för er och hoppas innerligt att er vistelse här i Göteborg trots allt blev trevlig.
Vänligen

Anmeldt 24. oktober 2018

Bodde her med familien (2 voksne + 2 barn) 3 netter i Juli. Familierommet var akkurat passe stort. Nydelig frokostbuffet med mye godt utvalg. Høflig betjening i resepsjonen. Godt renhold. Anbefales for et familieopphold i Gøteborg :)

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Lise K
TereseO19, Guest Relations Manager på Scandic Crown, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. oktober 2018

Hej Lise,
stort tack för att du tar dig tid och ger oss din feedback. Vi uppskattar verkligen dina fina ord om oss här på Scandic Crown.
Hoppas ni har anledning att komma tillbaka snart igen. Varmt välkomna!
Mvh

Anmeldt 17. september 2018

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
TereseO19, Guest Relations Manager på Scandic Crown, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2018