Bodde bare en natt her, men hadde et bra opphold. Hotellet ble valgt pga beliggenheten, og det innfridde. Sentralt, Nordstan kjøpesenter rett ved, det samme med sentralstasjonen. Hotellet var antagelig nesten fullt, veldig mange gjester. Dette var imidlertid ikke noe problem, rask betjening i resepsjonen. Imøtekommende og hjelpsomme ansatte, løste våre forespørsler på en utmerket måte. Konseptet med å booke tid for frokost fungerte utmerket, det var mange som skulle spise, men ved å fordele gjestene over tid ble dette ikke noe problem. At det blir 4 og ikke 5 er egentlig bare en personlig greie, det var ikke noe kaffe/te muligheter på rommet. Jeg liker å starte dagen på hotell med en kaffe og lese nyheter. Eneste alternativ var å kjøpe kaffe i resepsjonen. Det var masse skap som tidligere er brukt til minibar og andre ting. Disse var nå bare tomme skap som tok plass. Skapet som ant. har innehold minibar tidligere stikker langt ut fra veggen, og var i "slå-hodet-høyde" for vår 11-mnd gamle datter. Det skjedde sikkert 5 ganger. Så, fjern gamle skap som ikke brukes, gjeninnfør kaffe/te på rommet (sikkert en corporate-beslutning), så blir dette veldig bra!