Erling K
Dato for oppholdet: juli 2022
Elin K, Gästservice/receptionScandic Crown, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 19. juli 2022
Kära gäst,

Stort tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme från din vistelse hos oss!

Väldigt tråkigt att höra att rummet inte levde upp till dina förväntningar. Det är inte så vi vill att det ska upplevas när man bor hos oss och jag ber om ursäkt för detta. Vi kommer undersöka din feedback vidare och du får gärna kontakta oss om du vill diskutera detta vidare.

Var det gäller frukostbokningen så reserverar man inte ett bord utan bokar in sig för en frukosttid. Vi har börjat med det här systemet i förhoppning om att sprida ut våra gäster men jag ber om ursäkt för om du upplevde det som trångt i frukostbuffén. Till framtiden skulle jag rekommendera dig att boka en så tidig frukosttid som möjligt om du önskar en lugnare atmosfär.

Jag hoppas innerligt att du i övrigt hade en trevlig vistelse i Göteborg och hoppas att du vill ge oss en ny chans i framtiden så att vi kan ge dig en bättre upplevelse.

Vänliga hälsnignar:
Se flere hoteller i Göteborg
2025 av 2 243 anmeldelser
Anmeldt 28. mai 2022

Bodde bare en natt her, men hadde et bra opphold. Hotellet ble valgt pga beliggenheten, og det innfridde. Sentralt, Nordstan kjøpesenter rett ved, det samme med sentralstasjonen. Hotellet var antagelig nesten fullt, veldig mange gjester. Dette var imidlertid ikke noe problem, rask betjening i resepsjonen. Imøtekommende og hjelpsomme ansatte, løste våre forespørsler på en utmerket måte. Konseptet med å booke tid for frokost fungerte utmerket, det var mange som skulle spise, men ved å fordele gjestene over tid ble dette ikke noe problem. At det blir 4 og ikke 5 er egentlig bare en personlig greie, det var ikke noe kaffe/te muligheter på rommet. Jeg liker å starte dagen på hotell med en kaffe og lese nyheter. Eneste alternativ var å kjøpe kaffe i resepsjonen. Det var masse skap som tidligere er brukt til minibar og andre ting. Disse var nå bare tomme skap som tok plass. Skapet som ant. har innehold minibar tidligere stikker langt ut fra veggen, og var i "slå-hodet-høyde" for vår 11-mnd gamle datter. Det skjedde sikkert 5 ganger. Så, fjern gamle skap som ikke brukes, gjeninnfør kaffe/te på rommet (sikkert en corporate-beslutning), så blir dette veldig bra!

Romtips: Mange rom har utsikt inn i hotellet, der du bare ser vegger og deler av baren.
Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, JosteinHa
Elin K, Gästservice/reception på Scandic Crown, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2022

Hej Jostein,

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Det gör mig så glad att läsa om din vistelse hos oss. Väldigt roligt att höra att incheckningen var smidig trots att det var många gäster på hotellet och att personalen kunde hjälpa dig med dina önskemål. Extra roligt att höra att du uppskattade våra bokningsbara frukosttider. Vi har börjat med det här systemet i förhoppning om att sprida ut våra gäster så att alla ska kunna ha en trivsam stund i frukosten.

I framtiden kontakta gärna receptionen om du önskar en tekokare till rummet så kan vi självklart ordna detta för dig. Jag tackar även för din feedback angående skåpen och kommer föra detta vidare.

Varmt välkommen tillbaka!

Bästa hälsningar:

Anmeldt 15. mai 2022 via mobile enheter

Hotellet ligger perfekt plassert i sentrum. Rommene er passelig store og virker godt renholdt. Frokosten var god og hadde godt utvalg. Hotellet tilbyr parkering i parkeringskjeller mot betaling. Mottok også god service på hotellet. Det som derimot trekker ned: da vi besøkte hotellet ønsket vi å ta oss en pils i baren etter vi kom tilbake fra middag. Baren var åpen da vi ankom. Men mens vi satt i baren stengte de serveringen og vi fikk beskjed om å forlate. I og med at sitteplassene i baren er direkte tilknyttet til resepsjonen, virket det bare tullete å bli bedt om å forlate sitteområdet.

Romtips: Ta pilsen din en annen plass
Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, bj_rnhelgej
Elin K, Gästservice/reception på Scandic Crown, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. mai 2022

Kära gäst,
Stort tack för ditt fina omdöme och feedback! Så roligt att höra att du uppskattade hotellets läge, jag håller med om att det är fantastiskt. Det glädjer mig även att du gillade vår frukostbuffé. Jag är ledsen att baren hann stänga innan ni var klara och jag kommer föra din feedback vidare. Varmt välkommen tillbaka!

Anmeldt 18. april 2022 via mobile enheter

Hotellet har flotte fellesområder, og god frokost. Det ligger også sentralt i sentrum, og var grei pris. Dessverre var det fult for parkering da vi ankom, så vi måtte parkere i et parkeringshus 15 min unna, som ikke tilhørte hotellet.

Hotellrommet var litt kjipt, med mye grønne farger. Fint bad, minus var at det blir vann over hele badet når man dusjer, grunnet dusj på flis. Føler bakterier fra doen blir med deg i dusjen. Var også dårlig luft, og bråkete, i og med at vi hadde innvendig rom.
Gikk greit for èn natt, men ville ikke sovet der lengre.

Romtips: Be om utvendig soverom, slik at du har mulighet til å få frisk luft gjennom vinduet. Sjekk ut muligheter for å booke parkering når du bestiller hotellet.
Takk, AnetteS767
Elin K, Gästservice/reception på Scandic Crown, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. april 2022

Hej Anette,
Stort tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme från din vistelse! Så roligt att höra att du uppskattade vår frukostbuffé, den är vi lite extra stolta över. Jag är ledsen att rummet inte levde upp till dina förväntningar och jag ska föra din feedback vidare. Till nästa gång hör gärna med receptionen så att vi kan hitta en lösning för dig. Jag hoppas innerligt att vi snart har dig hos oss igen så att vi kan ge dig en bättre upplevelse!

Anmeldt 18. april 2022

Vårt første møte var i resepsjonen her møtte vi en som virket sur og ikke kunne finne vår bestilling, men det ordnet seg og vi fikk rommet vårt tilslutt. Rommet var helt greit, men vindu kunne ikke åpnes og lå ut mot atriet noe som gjorde at det var dårlig luft. Heldigvis var det ikke tepper på gulvet. Rommet ble ikke rengjort eller ikke byttet håndklær de dagene vi var der men det lå lapp om at vi kunne be om rengjøring en dag hvis vi ønsket det. Vi bodde der i tre netter. En uting på hoteller er badekar for det å dusje i badekaret betyr vann over hele badegulvet. Et tips må være å gi beskjed om at en ønsker dusj og ikke badekar ved bestilling. Blide og hyggelige kelnere i bar, og restaurant. Ett pluss var at man måtte bestille tid i frokostsalen, noe vi syntes var veldig bra for da var det alltid plass. Hotellet ligger sentralt rett ved jernbane og bussterminal.

Takk, Hortensdame

Kära gäst,
Stort tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme från din vistelse! Så roligt att höra att personalen i restaurangen tog väl hand om dig samt att du uppskattade vår tidsbokning för frukostbuffén. Jag är hemskt ledsen över din upplevelse vid incheckning, det är inte så vi vill att det ska upplevas när man bor hos oss. Jag hoppas innerligt att vi snart har dig hos oss igen så att vi kan ge dig en ännu bättre upplevelse.

Anmeldt 15. april 2022

Så frem til et besøk i Göteborg og sjekket inn på hotellet, vi hadde 2 oppgraderte rom.
Rommene lå i 7 etg og vi merket med en gang at det var dårlig luft og ingen mulighet til å lufte da rommene ligger inn mot innglassert hall/bakgård med tak.
Sier i fra om dette med en gang og får beskjed om at Aircondisjon annlegget vil endre dette når man har vært på rommet 10-15 min
Det blir ingen endring og sier fra til personalet uten resultat , vi for byttet rom men dette rommet ligger også inn mot bakgård der det ikke er muli å åpne vinduene.
Å betale for oppgraderte rom å få Rom uten aircondition og uten å få åpnet vinduer eller på annen måte for lufte betyr en dårlig natt på hotell.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, brantus

Kära gäst,
Stort tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme från din vistelse! Jag är hesmkt ledsen över din upplevelse av rummet och det är inte så vi vill att det ska upplevas när man bor hos oss. För den rumskategorin som du hade bokat ligger rummen inåt mot vårt atrium vilket gör att fönstrerna inte går att öppna men självklart ska luften inte upplevas som dålig. Jag kommer undersöka din feedback vidare och du får gärna höra av dig till oss för vidare diskussion. Jag hoppas innerligt att vi snart har dig hos oss igen så att vi kan ge en bättre upplevelse!