Etter mørkets frembrudd er det flott stemning i Liseberg julepyntet og lyssatt. Avslappende og hyggelig å rusle rundt.
Det har blitt tradisjon å reise hit på julemarked, og i år var vi i tillegg her på Halloween. Barna elsker det.
Det eneste negative er at de ikke selger klær/bukse til 3-åringen (krise når uhellet er ute og man har glemt selv), de burde hatt gjerde eller færre utganger på lekeplassen i kaninland (større risk for å miste barna), personalet er varierende og prisene på visse ting kan være litt for høyt.
Her finner du noe for alle som liker morro, bra spisesteder for alle typer fra enkelt til gourmet og mysigt.
Det var fine dekorasjoner, hyggelig å være der. Eneste som trekker ned var at Spøkelseshuset var stengt under visiten. Prismessig var det helt okey
Fantastisk vakkert med masse boder med all slags. Hyggelig stemning og vært et besøk , kommer gjerne tilbake.
Vi hadde ikke besøkt Liseberg på ca. 20 år. Hadde hørt mye fint om julestemningen og julemarkedet. Vi tilbrakte noen timer i parken og fikk skikkelig god julestemning. Mange koselige boder med det man trenger og ikke trenger før jul. Vi reiser hjem med en gryende julestemning etter besøket.