Åpen i dag: Stengt
Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Liseberg på
Anmeldt 9. juli 2019 via mobile enheter

Et av de bedre fornøyelsesparkene i Skandinavia og Europa. Meget bra med fast track og åpent tidlig for de som vil kjøpe tidlig billett! Kan anbefale

1  Takk, WilliamTorgersen
Anmeldt 9. juli 2019 via mobile enheter

Vi fikk med oss både rollercoasters, konsert og attraksjoner for de litt mer skeptiske (altså roligere attraksjoner). Vi var der én dag med regn, og én dag med opphold. Det er definitivt en slags fordel med regn, siden køene går mye fortere! Men det var akseptabel ventetid på dagen med fint vær også. Priser på mat og souvenirer er innenfor det akseptable (men selvsagt allikevel totalt overpriset - som det alltid er i slike parker). Du finner aktiviteter for enhver smak her, og det er lett å finne fram!

Takk, 576erikm
Anmeldt 5. juli 2019 via mobile enheter

Med unger som klarer seg selv ble dette en hyggelig opplevelse for alle. Foreldre kunne gå rundt og kose seg med mye forskjellig som ikke var karuseller.

Selv om det var mye folk var det alltid plass og sette seg ned for noe lett å spise eller drikke.

Takk, siwmdb
Anmeldt 5. juli 2019 via mobile enheter

Mye flott å gjøre og mange fine restauranter. Spesielt vil jeg anbefale vegetar/vegan restauranten. Det var mange gode og smakfulle retter på koldtbordet. Denne plassen egner seg også for folk som vanligvis foretrekker et kjøttmåltid

Takk, johnnyv160
Anmeldt 2. juli 2019 via mobile enheter

Det er noe for alle på Liseberg. Flott park å ha med små barn i. Tidvis ganske mye folk så du må være glad i store folkemengder.

Takk, Norrast