Lagre

USD 43,09
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Google
Ulike måter å oppleve Liseberg på
fra USD 43,09
1 436
1924 av 4 468 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2022

Fantastisk park!

Fornuftige priser (ikke billig), men prisene føles riktig ut.

Det vi likte:
- Fantastiske attraksjoner for alle aldre og nivåer.
- Spill til 2, 5 og 10 kroner er fantastisk! Vi brukte mye penger på spill, og det var gode muligheter for å vinne premier også for barna. BRA!
- God mat og snacks til gode priser.
- Lite kjøpepress på Merchandise, og det som solgtes var fornuftig priset og av god kvalitet.
- Lang åpningstid
- Mange ansatte. Lett å få hjelp. Raskt å få maten. God flyt i attraksjonene.

Det vi ikke likte:
- Litt lange køer, men ikke unormalt for en stor park midt i sommerferien. Virtuell kø fungerte dessverre dårlig, og det var vanskelig å forstå hvordan det fungerte. I 99% av tilfellene for virtuell kø var det bare plass til 1 person.
- For få oppbevaringsbokser
- Litt for få benker
- Unødvendig mye "musikk" i og rundt mange attraksjoner

Anbefales sterkt!!!

Takk, Vaffelkake
Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Alt for mye folk og lange køer! App for virtuell lø virket ikke. Vi rakk bare 1 karusell på kveldspass (dagspass var fullt) og måtte reise hjem med så skuffede barn. Veldig trist, rett og slett.

Takk, Anomymest
Anmeldt 30. juli 2022

Godt organisert, uten lange køer. Lett å kjøpe billett og kredittkort kan brukes (må ikke bruke app heldigvis). Mange spisesteder og toaletter.

Takk, ninaGeithus
Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Godt kjent på Liseberg. Har det alltid veldig gøy.. Men! Personalet burdet virkelig få opp humøret. Sykt kjipt å komme til sure mennesker når man selv er i godt humør og er klar for morro. Gjelder ikke alle, men store deler.

Takk, stineb405
Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

Beste fornøyelsesparken jeg noen sinne har vært på, virtuell kø system er det beste jeg hat vært borti. Få en tid å gå runt i parken helt til den tiden for å så slippe inn med en gang var genialt. Veldig flott dekorert, EKSTRMT GØYE OG KULE attraksjoner og hyggelige personale. Var heller ikke veldig mye kø når jeg var her men kan hende jeg var veldig heldig, sto i 15 min kø til Helix (har hørt om folk som sto i 2,5). Vedlig fornøyd, anbebefaler stert

Takk, Christoffer H