Ida V
0.7 km fra Elite Plaza Hotel Göteborg
4.6 km fra Elite Plaza Hotel Göteborg
Se flere hoteller i Göteborg
Anmeldt 12. februar 2023 via mobile enheter

Et veldig fint hotell! Ligger litt i «utkanten», men noe som er deilig i forhold til alt støyen i byen. Fine rom og god frokost. Minner litt om
Frankrike 😊 Kan bli litt langt å gå for noen med tanke på shopping og hvis man skal til Avenyen. Anbefales!

Romtips: Parkere i parkeringshus som er 2-5 min unna. Ikke det nærmeste hotellet hvis man skal shoppe. God frokost! Godt lydisolerte rom
Dato for oppholdet: februar 2023
Takk, celines561
Anmeldt 19. februar 2022 via mobile enheter

En ærverdig bygning med mye historie og virkelig flott arkitektur. Hotellrommene er store og fine, men kunne trengt enkel «ansiktsløft» da det er slitasje og bruksmerker flere steder. Små forbedringer ville løftet rommene mye! Inngangsparti og resepsjons-området er flott, - servicen er veldig god her! Behjelpelig og vennlige. Vi fikk pakketilbud på 3-retters middag på restauranten og ble meget positivt overrasket; nydelig mat og utmerket betjening her! Kokk og servitør kan sitt fag uten tvil. Frokosten er middels og kan forbedres.

Romtips: Parkering i nærheten: 350 kr pr døgn!
Dato for oppholdet: januar 2022
Takk, TheaKBye
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Elite Plaza Hotell ligger perfekt til midt i sentrum av Gøteborg. Fine rom, meget hyggelig personale og god frokost. Baren i kjelleren er veldig trivelig, og hotellet er pent og rent. Anbefaler Elite Plaza på det sterkeste.

Dato for oppholdet: januar 2019
Takk, 297kristinad
Pierre B, Manager on Duty på Elite Plaza Hotel Göteborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2019

Hej 297kristinad,

Tusen tack för att du tagit dig tiden att skriva några rader om din upplevelse hos oss. Blir så stolt och glad över att läsa dina varma ord om Elite Plaza Hotel Göteborg. Jag hoppas innerligt att vi får äran att välkomna dig tillbaka till oss snart igen.

Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Utrolig hyggelig hotell med god beliggenhet. Hotellet og rommene holder god standard. Rommene våre var store og komfortable på alle måter. Svært imøtekommende og hyggelige ansatte. God frokost. Hyggelig nærområde.

Dato for oppholdet: oktober 2018
2  Takk, 275marcusk
Pierre B, Manager on Duty på Elite Plaza Hotel Göteborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2018

Hej Marcus K

Tusen tack för din recension och feedback, vad härligt att du haft det så bra under din vistelse hos oss. Jag hoppas att vi får äran att välkomna dig tillbaka till oss snart igen!

Anmeldt 5. september 2018

Dette hotellet ligger sentralt til i Gøteborg, og det er grunnen til at vi valgte dette. Hotellet bærer preg av å være et gammelt og staselig hotell, med litt eksklusiv følelse innvendig. Rommet vi fikk var stort og fint. Det var vegg til veggtepper i deler av rommet. Dette synes jeg ikke så mye om, foretrekker rom med parkett eller annet gulvbelegg. Luften i rommet føles bedre da. Det gikk ikke å åpne vinduene, men ventilasjonen tok bra unna, så dette ble ikke noe problem. Senga var stor og god å ligge i, var en dobbeltdyne, ba om å få en dyne til, det gikk bra. Ellers var standaren på rom og bad bra. Spisesalen var litt liten og trang, spesielt området rundt påleggsbordet. Det var ikke det største utvalget i pålegg og brød, men helt greit. Ellers hyggelig personale.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, stelnor
Pierre B, Manager on Duty på Elite Plaza Hotel Göteborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2018

Stian E,

Tack för att du tagit dig tid att recensera din upplevelse på Elite Plaza Hotel Göteborg .

Varmt välkommen tillbaka.