“Autentisk gresk mat!”

Panos Panos Tavern
Bestill bord
Vurdert som nr. 11 av 1 895 Restauranter i Göteborg
Anmeldt 9. juli 2023 via mobile enheter

Autentisk gresk opplevelse midt i Gøteborg. Veldig god mat, bra vin samt hyggelig personale. Når det inntullet er en fornuftig pris så blir det 5 stjerner.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, mihkkum
Marie Aronsson, Annan på Panos Panos Tavern, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2023

Tack snälla, kom snart tillbaka så ska vi ta hand om er igen.
Soliga hälsningar

Anmeldt 21. januar 2023 via mobile enheter

Vi hadde en flott opplevelse da vi besøkte Panos Panos. Veldig god, autentisk gresk mat og spesielt hyggelig betjening. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: januar 2023
Takk, hansj468
Anmeldt 14. januar 2023 via mobile enheter

En veldig flott opplevelse på denne greske restauranten. Trivelige mennesker på jobb,som var der til rett tidspunkt hele tiden. Maten var nydelig, tzatzikien, moussaka og lammecarré,og det var rikelige porsjoner. Kan anbefales.

Dato for besøk: januar 2023
Takk, 625_ivindl
Anmeldt 31. desember 2022 via mobile enheter

Helt fantastisk måltid!
Det var en av de bedre greske restaurantene utenfor Hellas.

Takk for en fantastisk nyttårsmiddag.
God service og fantasiriks mat!

Dato for besøk: desember 2022
Takk, VetleRy
Anmeldt 12. desember 2022

Vi var 5 par som besøkte denne restauranten på en lørdag kveld og vi fikk en meget god opplevelse. En veldig koselig restaurant med god mat og med hyggelig betjening.
Vi hadde først en sharing-meny (Stor meze) og deretter forskjellige varmretter som Souvlaki , Kotopoulo og Bifteki , alle var meget fornøyde med maten som ble servert. Restauranten som ligger litt utenfor de mest travle gatene fremstår som et meget fint sted å tilbringe en lørdags kveld. Kan anbefale stedet og vi kommer gjerne tilbake ved en annen anledning.

Dato for besøk: desember 2022
Takk, roarh991

Reisende som så på Panos Panos Tavern, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County

Har du vært i Panos Panos Tavern? Del dine erfaringer!