Skogsalven🌿
Bekkestua, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 10. des. 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: desember 2023
Romtips: Vi parkerte på P-Arken 4min gange unna (ta til venstre ved vannet når du kjører fra lastesonen...
Guest relations Scandic Göteborg Central, ÄgareScandic Göteborg Central, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 14. des. 2023
Hej! Vilken härlig recension, det gör oss glada och få höra att ni är nöjda med er vistelse och fick en fin weekend i Göteborg. Tusen tack för din recension och en otroligt värdefull feedback. Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka. Önskar er glad tredje adventsvecka! Varma hälsningar, Emelie - Guest Communication Manager
2.8 km fra Scandic Göteborg Central
1.5 km fra Scandic Göteborg Central
0.5 km fra Scandic Göteborg Central
Se flere hoteller i Göteborg
Anmeldt 30. juli 2023

Bodde på superior family room. Romslig, høy takhøyde, rent, god romløsning, gode senger. Køyeseng som passer perfekt for barna istedet for å dele sovesofa. God pizza i restauranten i lobbyen. Aktivitetsrom med bl a bordtennisbord. Litt lite treningsrom hvor det var for mange små barn, men ellers bra. Vil absolutt kunne velge samme sted igjen.

Takk, BirgitteS342
Guest relations Scandic Göteborg Central, Ägare på Scandic Göteborg Central, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2023

Hej Birgitte! Tusen tack för fina ord om din vistelse hos oss. Vi blir så glada att du har haft fantastiska dagar hos oss och fått möjliheten att utforska hotellet. Vi hoppas vi ses snart igen. Varmt välkommen tillbaka och glad sommar! Bästa hälsningar, Emelie - Guest Communication Manager

Anmeldt 28. juli 2023 via mobile enheter

Dårlig mottak ved ankomst. Svært lite løsningsorientert personale som ikke kunne hjelpe oss med parkering før våre venner som hadde bestilt skulle komme 2 timer senere. Liten vilje til å finne løsning. Da vi valgte å snakke med en annen 10 minutter senere så var det plutselig mulig. Rooftop bar var ukoselig på grunn av mye støy uten at hotellet tok affære. Vi hadde tenkt å spise der, men orket ikke. Var heller ikke særlig imponert over frokost, hverken kvalitet eller logistikk. Aldri mer dette hotellet for vår del. Eneste grunn til at jeg ikke velger laveste rating er at vi var fornøyd med rommet.

Takk, kjellronnieg

Hej Kjell! Tack så mycket för din recension och feedback om din vistelse. Vi är otroligt ledsna att din gästupplevelse inte motsvarat förväntningarna. Din feedback tar vi med oss internt och tittar närmare på. Vi hoppas vi får möjligheten att välkomna dig igen för att kunna ge dig en ny fin upplevelse. Önskar dig en fortsatt härlig sommar! Bästa hälsningar, Emelie - Gust Communication Manager

Anmeldt 28. juli 2023

Vi bodde en natt hos dere. Parkerte bilen på garasjen. Betalte 400kr for en natt. Det var dyrt. Vi spurte om kaffe/te var inkludert for gjestene det var det heller ikke. Ingen vannkoker på rommene heller. Det syntes vi var dårlige at vi må betale for varm drikke.

Takk, Caqlaaa

Hej! Tack så mycket för din recension. Och tack för en värdefull feedback om din vistelse. Vi har dessvärre inte vattenkokare på alla våra rum, det erbjuder vi gästen som bokar ett superiorrum. Vi hoppas att era dagar hos oss har varit fina i övrigt och att ni är nöjda. Varmt välkommen tillbaka. Önskar dig en glad sommar! Bästa hälsningar, Emelie - Guest Communication Manager

Anmeldt 4. juli 2023

Dato for oppholdet: juni 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Guest relations Scandic Göteborg Central, Ägare på Scandic Göteborg Central, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2023

Anmeldt 28. juni 2023

Nytt og flott hotell. Hyggelig mottakelse og betjeningen var vennlig og serviceminded gjennom hele oppholdet.

Likte spesielt etasje 14 med baren på takterrassen og ikke minst restauranten med nydelige tapaslignende mat. Likte også at frokostsalen var delt inn i avdelinger - en intim løsning. Veldig greit for oss som kom med bil, luftig og tørr garasje i underetasjen.

Har kun ETT FORBEDRINGSØNSKE - og det er at det ikke var noe som helst av fisk til frokosten. Min samboer spiser ikke kjøtt og melprodukter (brød, pannekake o.l.), så for henne ble det kun salat til frokost. Hun savnet så sårt fiskeprodukter til frokosten. Med fisk på menyen så ville det ikke vært noe å utsette på.

Dato for oppholdet: juni 2023
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, dagfinna2017
Guest relations Scandic Göteborg Central, Ägare på Scandic Göteborg Central, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2023

Hej! Vi blir så glada att ni har haft en fin vistelse hos oss. Också fantastiskt och höra att ni har besökt vår rooftop bar Above i det härliga vädret. Vi tar självklart till oss din feedback om frukostutbudet och framför detta internt. Vi hoppas ni besöker oss snart igen, varmt välkomna tillbaka. Glad sommar! Bästa hälsningar, Emelie - Guest Communication Manager