Kjetil L
Oslo, Norge
2,0 av 5 boblerAnmeldt 22. mai 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: mai 2024
Romtips: Hvis du ikke må bo på denne siden av byen prøv heller noe andre hotell
Guest relations Scandic Göteborg Central, ÄgareScandic Göteborg Central, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. mai 2024
Hej Kjetill,

Tack så mycket för ditt omdöme!

Vad tråkigt och höra att du inte fått den gästupplevelse som förväntat. Vi tar självklart med oss detta vidare internt till berörda avdelningar för att titta närmare på. Gästens upplevelse och input är otroligt viktig för oss för att vi ständigt ska kunna sträva efter en god standard för vår gästnöjdhet.

Vi vill tacka för en otroligt värdefull feedback. Vi hoppas vi får möjligheten att välkomna dig tillbaka och då få chansen att ge dig en ny fin upplevelse av Göteborg Central.

Bästa hälsningar,
0.5 km fra Scandic Göteborg Central
3.8 km fra Scandic Göteborg Central
Se flere hoteller i Göteborg
Anmeldt 12. mai 2024 via mobile enheter

Stilig og moderne hotell med de fleste fasiliteter for et hyggelig opphold.
Høy standard på hele hotellet. Luftige rom med meget gode senger 🤩
Godt utvalg av mat og drikke ved flere av restaurantene og barene. Ikke minst en meget stilig takbar!
Området bærer preg av byggeplass, men nærhet til shoppinggater, senter og masse restauranter oppveier for dette.
Hotellet ligger meget sentralt med kort gangavstand til pulserende liv i Gøteborg.
Og vil man lenger rundt i byen, går buss og trikk rett i nærheten.

Minus: Dyr parkeringsgarasje.
Kr 395,- pr døgn er dyrt. Parker heller 100 m unna, på utendørsparkering ved Good morning Hotels-båten.

Vi kommer definitivt tilbake til dette hotellet 🤩🤩

Romtips: Sjekk parkering i området. Senteret over gaten og havneparkering er mye billigere.
Dato for oppholdet: mai 2024
Takk, VonWingtip
Guest relations Scandic Göteborg Central, Ägare på Scandic Göteborg Central, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mai 2024

Hej!

Tusen tack för ditt fina omdöme :)
Vi blir så glada och höra att du har haft härliga dagar hos oss och är nöjd. Roligt att du hann besöka vår rooftop bar Above!

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka!

Önskar dig en solig vecka,
Emelie på Scandic Göteborg Central

Anmeldt 23. januar 2024

Rommene er fine - man må bestille rengjøring hvis man ønsker dette er ok - men rengjøringen kom sent på ettermiddagen - og virket slurvete.
Maten på konferansen middag og lunsj var elendig. Pizzen som vi bestilte på restauranten var heller ikke så mye å skryte av

Dato for oppholdet: januar 2024
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, aase72
Guest relations Scandic Göteborg Central, Ägare på Scandic Göteborg Central, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. januar 2024

Hej!

Tack så mycket för din recension av din vistelse hos oss. Vi tar till oss av din feedback och kikar närmare på detta.

Vill återigen tacka för en värdefull feedback. Gästens upplevelse är otroligt viktig för oss för att vi ständigt ska kunna hålla en god standard för vår gästnöjdhet. Vi hoppas du har haft fina dygn hos oss och att vistelsen har varit till belåtenhet i helhet.

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka!

Trevlig helg,
Emelie - Guest Communication Manager

Anmeldt 31. desember 2023 via mobile enheter

Veldig fornøyd med vårt opphold her. Rommet var av høy kvalitet. Veldig god frokost, godt utvalg av pålegg, drikke, bakevarer var av høy kvalitet. Luftig og fint oppholdsareal i lobbyen. Hyggelig betjening. Alt i alt en veldig god opplevelse, vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: desember 2023
Takk, Svein Gisle C
Guest relations Scandic Göteborg Central, Ägare på Scandic Göteborg Central, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2024

Hej Svein! Fantastiskt och höra att du är nöjd med din vistelse hos oss och fått en fin gäst- och hotellupplevelse. Vi ser fram emot att välkomna tillbaka er! Önskar dig en härlig vecka! Bästa hälsningar, Emelie - Guest Communication Manager

Anmeldt 10. desember 2023 via mobile enheter

Fresht og fint hotell med store fine rom, gode senger og fint interiør. En stopper og god frokostbuffet med veldig godt utvalg, også for de med cøliaki (og veganere, lavkarbo osv..) Det er et gigantisk hotell så det tar tid å komme seg fra rommet og til andre ting, men det er så fint her at det går bra. Kjempefine sitteområder, kafe, bar osv, innbydende. Men mye folk og tidspunkt for frokost må feks bookes kvelden før, og det tar litt tid å finne seg et ledig bord.
Litt langt å gå til våre favorittområder i byen (retning Haga), men er man glad i å få gått litt er det bare hyggelig. Å kjøre bil herfra er tid/krevende, utrolig forvirrende kjøremønster i byen.. Det er en gigantisk byggeplass mellom hotellet og shopping områder -'innenfor vollgraven', den blir forhåpentligvis ferdig en vakker dag. Vi hadde rom inn mot en slags bakgård, do det var stille og ingen utsikt, men passet oss fint.
Pene rene bad, god plass, stor tv (med NRK)..

Romtips: Vi parkerte på P-Arken 4min gange unna (ta til venstre ved vannet når du kjører fra lastesonen utenfor inngangen), det var litt billige.
Dato for oppholdet: desember 2023
Takk, HelstKoselig
Guest relations Scandic Göteborg Central, Ägare på Scandic Göteborg Central, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2023

Hej! Vilken härlig recension, det gör oss glada och få höra att ni är nöjda med er vistelse och fick en fin weekend i Göteborg. Tusen tack för din recension och en otroligt värdefull feedback. Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka. Önskar er glad tredje adventsvecka! Varma hälsningar, Emelie - Guest Communication Manager

Anmeldt 30. juli 2023

Bodde på superior family room. Romslig, høy takhøyde, rent, god romløsning, gode senger. Køyeseng som passer perfekt for barna istedet for å dele sovesofa. God pizza i restauranten i lobbyen. Aktivitetsrom med bl a bordtennisbord. Litt lite treningsrom hvor det var for mange små barn, men ellers bra. Vil absolutt kunne velge samme sted igjen.

Dato for oppholdet: juli 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, BirgitteS342
Guest relations Scandic Göteborg Central, Ägare på Scandic Göteborg Central, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2023

Hej Birgitte! Tusen tack för fina ord om din vistelse hos oss. Vi blir så glada att du har haft fantastiska dagar hos oss och fått möjliheten att utforska hotellet. Vi hoppas vi ses snart igen. Varmt välkommen tillbaka och glad sommar! Bästa hälsningar, Emelie - Guest Communication Manager