Hotellopplevelse
Ble dessverre en dårlig opplevelse for oss.
Vi var noe tidlig ute med innsjekk, men en service innstilt mann ga oss rommet, bra tenkte vi. Men her var ikke rommet vasket og klart. Fikk derimot et annet rom mot 20 minutter venting. Fordetom det luktet rent på rommet, så var det hengestøv i taket og ikke vasket under sengen( det var tilfeldig at vi så under )
Hotellet ligger et godt stykke utenfor sentrum, men med en hyggelig tur med minitaxi for ca 200kr( alt ettersom hvor man skal ) så er det grei beliggenhet
Ligger ca 20 minutter gange fra liseberg.
Når vi kom tilbake på hotellrommet på kvelden, så funket ikke nøkkelkortet, det viste seg at det var noe rot i systemet som gjorde at det måtte knyttes opp mot låsen på nytt.
Frokosten er derimot en skuffelse, det er greit oppsett, men eggerøren var surere en den verste svigermoren. Vi ga beskjed om det, men ingenting ble gjort. Kaffen var ikke påspandert mye pulver, den smakte bare utvannet kaffe.
Den ene servitøren, eller hva han var stod i en skitten arbeidsbukse mens han enten stod lent over ekspedisjonsdisken eller ryddet bord.
I dusjen, hvertfall på vårt rom, tok det vell 5-10 minutt før det ble varmt vann, det gikk heller ikke å sette dusjhodet i opphenget, fordi den var løs. Det var heller ingen kork å ha i badekarret.
Her føler jeg det må gjøres noe med både systemer, rutiner og kvalitetskontroll.