Vi valgte å bo her en helg i oktober. Vi benyttet oss av rutebuss mellom sentrum og hotellet. Nærmeste busstopp til hotellet heter «Pumpgatan». Det går mange busslinjer forbi hotellet, og turen tar ca 10 min. Hotellet var dårlig skiltet, og bygget var kun merket med «Uni3», noe som dessverre gjorde det vanskelig å finne. Hyggelig mottakelse av resepsjonisten Kajsa ved ankomst. Ble informert om at vi hadde blott oppgradert til deluxe-rom siden jeg har platinun-status hos Choice/Strawberry. Vi fikk også mulighet for sen utsjekk til kl 14 på søndag.
Rommet lå i 6.etg og hadde utsikt mot elven. Badet hadde både badekar og dusj. Dessverre fant vi aldri ut av hvordan vi fikk gulvvarme på badet. Rommet hadde stor dobbeltseng og en sofa. Senga var passe hard og veldig god å sove i. Rommet er malt i mørke farger, og belysningen er alt for dårlig.
Rommet har minibar, skohorn, strykejern. Hadde vært fint med en safe på rommet.
Frokosten var OK med litt mindre utvalg enn hva man ofte finner på Strawberryhotellene i Norge. Det var en praktisk lay out/logistikk på buffeten, noe som var veldig bra.
Vi tok en drink i baren på lørdag. 175kr for en gin/tonic var veldig dyrt, for en enkel drink. Bartenderen serverte ikke ved bordene, selv om det kun var 6 gjester totalt i baren, vi måtte hente drinkene selv i baren. Det var ingen sugerør eller rørepinner med drinkene.