Chateau Beirut - Libanesisk restaurang Göteborg
Kjøkken: Libanesisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Majorna
Anmeldt 24. februar 2024

Veldig god mat og mysig atmosfære !
Anbefaler husets meny med menes og grill!. Magedansen var et kult og eksotisk innslag.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Hilde N

Anmeldt 17. juli 2019 via mobile enheter

Dette stedet må du prøve. Maten er helt i toppklasse, servicen god og det koster nesten ingen ting. Mener vi bestilte meze til ca 200 sek pr. Person. Vi klarte ikke spise opp og alt smakte fortreffelig. God libanesisk vin er å finne på stedet og betjeningen var svært hyggelig på et sted med meget god atmosfære. Chateu Beirut ligger noe utenfor sentrum, men er vel verdt en tur.

Takk, 420petterr
Anmeldt 24. mars 2018 via mobile enheter

Trivelig restaurant og veldig god mat! Libanesisk mat et absolutt blitt en favoritt hos meg. Jeg klarer ikke å gi restauranten bedre score, for selv om maten er kjempe bra, så er servicen litt så som så. Det som virkelig toppet seg var at vi etterspurte regningen i 45 min!! Til 3 forskjellige personer! Selv etter vi kledde på oss for å gå hadde de ingen behov for å la oss betale. Vi fikk betalt til slutt, og de slo av i regningen. Å ikke få betale når man ønsker er noe av det som irriterer meg som kunde mest.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Andahl87
Anmeldt 3. april 2016

Besøkte i helga Chateau Beirut for andre gang. Første gangen er noen år siden, og husker bare at jeg likte stedet, maten og de fantastiske libanesiske vinene. Og stedet var like bra nå! Hver eneste rett var god. Det eneste var at det var alt for mye mat.... Dessverre har de priset opp vinen litt, så fx chateau musar var nå priset til nesten 900,-. Og da måtte vi la den være og velge en litt enklere vin, ksara, som likevel var en svært god match til den nydelige maten. Jeg kommer tilbake!

Dato for besøk: april 2016
Takk, TrondH111
Anmeldt 16. oktober 2015 via mobile enheter

Vårt første besøk på dette stedet med venner, som hadde vært der tidligere, ble meget vellykket.
Hyggelig betjening møtte oss i døra og meny nr 2 ble bestilt. Vi fikk masse mat og viktigst, nydelig mat. Mange gode smaker og nydelig grillet kjøtt. Prisene er fine og vi er nok enige om at dette er den beste libanesiske maten vi har spist. Vi fikk også magedans på kjøpet;)

Dato for besøk: oktober 2015
Takk, arildth

Reisende som så på Chateau Beirut - Libanesisk restaurang Göteborg, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County

Har du vært i Chateau Beirut - Libanesisk restaurang Göteborg? Del dine erfaringer!