Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 110
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 110
Vis tilbud
Etrip
USD 102
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 123
Hotels.comUSD 110
PricelineUSD 122
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 462)
Filtrer anmeldelser
2 462 resultater
Vurdering fra reisende
605
995
544
223
95
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
605
995
544
223
95
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3944 av 2 462 anmeldelser
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Besøkte Scandic Europa på venninnetur, ble veldig misfornøyd med hotellet. Skittent rom og skittene ganger opp til rommene. Ble ikke vasket i løpet av helgen. Edderkopper i taket! Helt ok frokost. Veldig lytt og mye bråk. Ansatte i resepsjonen forklarte ikke veien til rommene og var ikke spesielt hyggelige.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, W1936MXlindak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ulrika D, Guest Relations Manager på Scandic Europa Gothenburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018
Google-oversetting

Hej W1936MXlindak!
Tack för dina synpunkter.
Jag är ledsen att vi inte riktigt har kunnat leva upp till dina förväntningar på din vistelse. Självklart ska det vara rent och fräscht överallt vilket vi kommer att se över och trist att du inte fick den servicen som du hade förväntat dig när du kom.
Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig och finner tyvärr inte din profil i vårt system. Återkoppla gärna till ulrika.douhan@scandichotels.com Vänligen Ulrika Guest Relation Manager.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2018

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ulrika D, Guest Relations Manager på Scandic Europa Gothenburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Overnatter 2 netter i forbindelse med et arrangement i sentrum. Hotellet er tiltalende, delikat bar og spiseområde. Hyggelig serviceinnstilt betjening. Frokost med stor buffe. Godt utvalg til frokost. Trangt rundt juce tappen som det kun var en av.

See dean til neste besøk.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, Datrialch
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ulrika D, Guest Relations Manager på Scandic Europa Gothenburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2018
Google-oversetting

Hej Datriaich!
Tack för ett fint betyg!
Härligt att ni haft en bra vistelse hos oss och tack för fint beröm om personalen, som vi sätter stort värde på.
Varmt välkommen tillbaka, Vänligen Ulrika Guest Relation Manager.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2018

Hotel Europa kunne ikke hatt bedre beliggenhet. Hotellet er en "gammel traver", men blir stadig pusset opp og fremstår som moderne og smakfullt. Særlig er loungen/hotellbaren meget behagelig med lekker belysning, gode møbler og dempet "groovy" musikk. Betjeningen er eksemplarisk og frokosten legendarisk! Med kjøleskap på rommet, ville Europa fått toppscore!

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Flemchen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ulrika D, Guest Relations Manager på Scandic Europa Gothenburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2018
Google-oversetting

Hej Flemchen!
Stort tack för ett mycket fint omdöme!
Härligt att ni har varit så nöjda och alltid lika kul att få så positiv respons. Hoppas att vi ses snart igen, Varmt välkommen tillbaka. Vänligen Ulrika Guest Relation Manager.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2018

Vi måtte overnatte i Göteborg fordi det ikke går nattog fra Norge til København. Vi bruker Scandic en god del og valgte Scandic Europa fordi prisen var grei, Scabdic pleier ha bra frokost og hotellet ligger like ved jernbanestasjonen. Innsjekking var gikk fort og greit og rommet var bra. Vi ga imidlertid opp restauranten da vi ville ha middag fordi personalet ikke viste oss noen interesse. Frokosten kan anbefales på det varmeste. Min vurdering av service gjelder annet enn middag i restauranten.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Sandviksgutten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ulrika D, Guest Relations Manager på Scandic Europa Gothenburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2018
Google-oversetting

Hej Sandviksgutt!
Stort tack för ett mycket fint omdöme.
Härligt att ni fick en bra övernattning på ert extra stopp och att läget passade så bra för er.
Ledsen att ni inte fick någon uppmärksamhet på kvällen, vilket vi ser allvarligt på. men glad att ni gillade frukosten och fick en bra start på dagen inför er resa söder ut.
Varmt välkommen tillbaka, Vänligen Ulrika Guest Relation Manager.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser