Morten N
Nittedal, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 4. feb. 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: februar 2019
FilipFrontOffice, Front Office ManagerScandic Europa Gothenburg, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 6. feb. 2019
Hej Mortenn738,
Tack för din fina recension och vad kul att ni trivts så bra här hos oss. Både vårt läge och vårt utbud på frukosten är något som vi är stolta över så det är kul att se att ni uppskattat detta :) Varmt välkommen tillbaka!
Vänliga hälsningar, Filip Front Office Manager
Se flere hoteller i Göteborg
1 051
1 051
Anmeldt 2. februar 2019 via mobile enheter

Hotellet henger sammen med Nordstan kjøpesenter. Praktisk å bo nærme om dere skal shoppe. Senteret er så stort at det kan være greit å ta del for del og stikke innom hotellet for å slappe av litt eller sette fra seg poser.

Om det er andre opplevelser du ønsker er det kort gangavstand til det meste og det er flott å spassere i byen. Gjerne gjennom en park eller langs elva.

Hotellet tar seg bra ut. Flott frokostsal med rikelig utvalg. Bar i 1. etasjen på kvelden.

Rommene er helt greie med en standard man forventer.

Dato for oppholdet: januar 2019
Takk, Jan F
EmmaA3806, Shiftleader front desk på Scandic Europa Gothenburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. februar 2019

Hej Jafsy

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme om oss! Härligt att ni njöt av frukosten och baren.
Hoppas få se er tillbaka hos oss snart igen!
Vänliga hälsningar
Emma, shiftleader Scandic Europa

Anmeldt 23. desember 2018 via mobile enheter

Vil anbefale hotellet på det varmeste. Hyggelig betjening og god bar/ mat/frokost med godt utvalg. Hotellet ligger inntil det store kjøpesenteret og rett over sentralbanestasjonen så det å komme seg rundt og event shoppe er supert . Vær OBS på taxiprisene , de varierer voldsomt, her kan man lett bli lurt .
Takk for fint opphold og anbefales

Dato for oppholdet: desember 2018
Takk, Christin B
AliceC4683, Guest Relations Manager på Scandic Europa Gothenburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. desember 2018

Hej!

Tack snälla för din feedback. vad härligt att ni fiock uppleva Göteborg nu i juletider, det är extra mysigt här då.

Vad det gäller taxipriserna så skiljer det sig från olika bolag. rekomenderar att ni ber hoss i receptionen beställa en bil åt er nästa gång så vet vi att ni får det bästa priset.

God fortstättning

Alice

Anmeldt 9. desember 2018

Hotellrommet som møtte oss var mildt sagt tidenes nedtur for 4000 kr. Det var så langt unna et 4 stjernes hotellrom som vi kunne tenke oss. Etter at vi klagde på rommet fikk vi et bedre. At hotellet er særlig glad i barn som det står i annonsen så vi ikke noe til. Et svært lite lekerom lå inni restaurantområdet skjult bak en gardin. Bygningen er preget av slitasje og lite vedlikehold i badeanlegget. Det som reddet turen var et lys- og julepyntet Liseberg som absolutt stod til forventningene. Hyggelig betjening og god frokost.Vi kommer tilbake til Gøteborg men ikke til dette hotellet.

Romtips: Flott beliggenhet med lett tilgjengelighet til det meste.
Dato for oppholdet: desember 2018
Takk, Beli1956
Ulrika D, Guest Relations Manager på Scandic Europa Gothenburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2018

Hej Beli1956!
Tack så mycket för dina synpunkter.
Jag är ledsen att vi inte kunnat leva upp till dina förväntningar och vistelsen inte blev som du hade tänkt dig.
Jag följer upp din e-post som du sänt till mig.
Vänligen Ulrika Guest Relation Manager.

Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Besøkte Scandic Europa på venninnetur, ble veldig misfornøyd med hotellet. Skittent rom og skittene ganger opp til rommene. Ble ikke vasket i løpet av helgen. Edderkopper i taket! Helt ok frokost. Veldig lytt og mye bråk. Ansatte i resepsjonen forklarte ikke veien til rommene og var ikke spesielt hyggelige.

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, W1936MXlindak
Ulrika D, Guest Relations Manager på Scandic Europa Gothenburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018

Hej W1936MXlindak!
Tack för dina synpunkter.
Jag är ledsen att vi inte riktigt har kunnat leva upp till dina förväntningar på din vistelse. Självklart ska det vara rent och fräscht överallt vilket vi kommer att se över och trist att du inte fick den servicen som du hade förväntat dig när du kom.
Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig och finner tyvärr inte din profil i vårt system. Återkoppla gärna till ulrika.douhan@scandichotels.com Vänligen Ulrika Guest Relation Manager.

Anmeldt 5. november 2018

Dato for oppholdet: oktober 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Ulrika D, Guest Relations Manager på Scandic Europa Gothenburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018