Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 110
ScandicHotels.comUSD 123
Hotels.comUSD 110
TravelocityUSD 110
PricelineUSD 122
Trip.comUSD 113
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 418)
Filtrer anmeldelser
2 418 resultater
Vurdering fra reisende
591
984
535
216
92
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
591
984
535
216
92
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 2 418 anmeldelser
Anmeldt 26. februar 2020

Dato for oppholdet: februar 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sandra-Europa, Kundansvarig på Scandic Europa Gothenburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. februar 2020
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 22. februar 2020

Vi var i barne med barna og spurte etter barnemeny. Hotellet kunne tilby en spagetti med kjøttsaus til SEK 75. Ingen av barna ville ha kjøttsaus og jeg ba derfor om bare spagetti. Retten kom og det kostet SEK 75 per porsjon (3 barn, SEK 225) for 20-25 "first price" spagetti penne. Tror aldri jeg har fått dårligere valuta for pengene.

Dato for oppholdet: februar 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, envanligfyr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sandra-Europa, Guest relation manager på Scandic Europa Gothenburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. februar 2020
Google-oversetting

Tack envanligfyr för att du har tagit dig tiden att skriva ett omdöme efter din vistelse,
Jag förstår verkligen att det kändes dyrt för bara spagetti. Jag tar detta självklart vidare med berörda kollegor för att se över priset och hantering vid ändring av befintliga rätter på menyn.
Hoppas att övriga delar av er vistelse var bättre.
Vänliga hälsningar,
Sandra, Scandic Europa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. januar 2020

Dato for oppholdet: januar 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sandra-Europa, Kundansvarig på Scandic Europa Gothenburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2020
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 7. januar 2020

Bra plassering og god frokostbuffet, men rommet var alt for varmt. Gav beskjed kort tid etter ankomst om at det var skitne flekker på dosetet og på sengetøyet i ekstrasengen. Bodde fire netter uten at rommet ble ordnet, til tross for vi ba om det flere ganger!

Dato for oppholdet: desember 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, 2Trine2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
FilipFrontOffice, Receptionschef på Scandic Europa Gothenburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. januar 2020
Google-oversetting

Hej 2Trine2,
Tack för att du tagit dig tid att ge oss ett omdöme från din vistelse.
Vad roligt att ni tyckt om vår placering av hotellet och även vår frukostbuffé.
Jag ber om ursäkt för att rummet inte var helt till belåtelse, så ska det givetvis inte vara. Jag ska undersöka vad som skett så att detta inte händer igen.
Jag hoppas att ni annars haft en bra vistelse här hos oss!
Vänliga hälsningar,
Filip - Scandic Europa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. januar 2020

Dato for oppholdet: desember 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
FilipFrontOffice, Receptionschef på Scandic Europa Gothenburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. januar 2020
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser