Vi er på helgetur og hadde bestilt bord til 2.
Det viste seg at jeg hadde klart å booke en uke fram i tid, men det ordnet seg fint. Det kom en kelner raskt til bordet. Han var hyggelig og flink!
Vi bestilte to øl og guacamole som en «starter». Guacamolen smakte godt, men avocadoen var ikke delt opp noe særlig, så det ble vanskelig å spise den, for når du dyppet chipsen oppi så knakk den på grunn av de store bitene.
Forretten min var god. Men mannen min sin var så syrlig at det ikke gikk an å spise den (Cheviche Bacalao camarones), jeg smakte også på den.
Da kelneren skulle rydde bort forrettene så han at det meste på tallerkenen til mannen min lå igjen og spurte om det smakte. Vi sa da som sant var; at den varfor syrlig til å spises. Kelneren beklaget dette. Hovedretten min (Tostada de Pollo), var egentlig svin,mensmakte som tørr grillet kylling. Lefsene den lå på, var seig og smakløs. Det vokste i munnen min. Mannen min hadde bestilt Besugo ala Parilla, somvar havaborr med stekte grønnsaker. Denne var overfylt med bladspinat og noen store biter chilli/paprika. Risen kan umulig ha vært tilberedt samme dag som han spiste den. Fisken smakte godt. Jeg ga opp etter noen biter. Men mannen min spiste fisken sin. Kelneren spurte om hvordan det smakte (noe jeg håpet han ikke skulle, fordi det er ubehagelig å klage). Jeg svarte så blidt jeg kunne at det dessverre ikke var noe godt og at kjøttet var meget tørt. Han beklaget og tilbød oss gratis kaffe og kake til dessert. Vi takket nei. Han sa at han ønsket å gi oss 50% avslag på maten. Vi takket ja til det.
Konseptet er artig. Men det er så mørkt ved noen av bordene at drikkemenyen var umulig å lese og vi så knapt hva vi spiste. MEN: bra service, noe vi også sa til den stakkars kelneren vår.