Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kommer ikke tibake”
Anmeldelse av Puta Madre

Puta Madre
Bestill bord
Vurdert som nr. 159 av 1 454 Restauranter i Göteborg
Kjøkken: Meksikansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Vi er på helgetur og hadde bestilt bord til 2.
Det viste seg at jeg hadde klart å booke en uke fram i tid, men det ordnet seg fint. Det kom en kelner raskt til bordet. Han var hyggelig og flink!
Vi bestilte to øl og guacamole som en «starter». Guacamolen smakte godt, men avocadoen var ikke delt opp noe særlig, så det ble vanskelig å spise den, for når du dyppet chipsen oppi så knakk den på grunn av de store bitene.
Forretten min var god. Men mannen min sin var så syrlig at det ikke gikk an å spise den (Cheviche Bacalao camarones), jeg smakte også på den.
Da kelneren skulle rydde bort forrettene så han at det meste på tallerkenen til mannen min lå igjen og spurte om det smakte. Vi sa da som sant var; at den varfor syrlig til å spises. Kelneren beklaget dette. Hovedretten min (Tostada de Pollo), var egentlig svin,mensmakte som tørr grillet kylling. Lefsene den lå på, var seig og smakløs. Det vokste i munnen min. Mannen min hadde bestilt Besugo ala Parilla, somvar havaborr med stekte grønnsaker. Denne var overfylt med bladspinat og noen store biter chilli/paprika. Risen kan umulig ha vært tilberedt samme dag som han spiste den. Fisken smakte godt. Jeg ga opp etter noen biter. Men mannen min spiste fisken sin. Kelneren spurte om hvordan det smakte (noe jeg håpet han ikke skulle, fordi det er ubehagelig å klage). Jeg svarte så blidt jeg kunne at det dessverre ikke var noe godt og at kjøttet var meget tørt. Han beklaget og tilbød oss gratis kaffe og kake til dessert. Vi takket nei. Han sa at han ønsket å gi oss 50% avslag på maten. Vi takket ja til det.
Konseptet er artig. Men det er så mørkt ved noen av bordene at drikkemenyen var umulig å lese og vi så knapt hva vi spiste. MEN: bra service, noe vi også sa til den stakkars kelneren vår.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, 537LindaW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (562)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 562 anmeldelser

Anmeldt 25. oktober 2018 via mobile enheter

Et restaurantbesøk er sammensatt av mat, atmosfære og service. Noe bra, flere forbedringer. Vi hadde ikke booket bord. Ble stående lenge før noen kom og viste oss bord. Tok lang tid før vi fikk bestille mat. Vinmeny lå ikke på bordet....ventet lenge før vi fikk bestilt vin. Følte jeg ble litt irritert. Kreativ vinmeny i "avisformat", håpløs å orientere seg i med i tillegg dårlig lys. Vi bestilte en vin etter pris, den var synlig. Maten var velsmakende og god....kunne vært varmere. Betjeningen var vennlig og imøtekommende. Atmosfære.....ja du finner noe slikt i Mexico. Kunne nok ha hatt flere typiske meksikanske retter. Biff med avocado og koriander .....ja, det er jo mexikansk det.
Totalopplevelse......midt på treet. Komner tilbake....nei, tvilsomt.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, An2n56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Nydelig mexicansk mat med en uovertruffen atmosfære. Meget vennlig personale. Anbefaler å spise her fredag eller lørdag, da er utvalget og stemningen aller best. Vil du ha mexicansk mat så MÅ du ta en tur hit når du er i Gøteborg.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 2070ArneArnesen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Har ønsket å besøke Puta Madre ved flere Gøteborg-besøk og valgte å droppe innom når vi var i nærheten. Hadde ikke bestilt bord og ble henvist til å vente i baren. Hadde så vidt fått drinkene våre da servitøren kunne henvise oss til et bord som ikke var restaurantens beste, men godt jobbet allikevel. Maten var middels. Spiste en god refried beans med tortillachips og samboer hadde maiskolbe med tilbehør til forrett. Til hovedrett spiste jeg Taco Pollo hvor kylling dessverre var total tørr og antydning til svidd i kantene. Synd for det var gode smaker ellers på tallerken. Samboer spiste langkokt lammlägg som var smakfull med ok tilbehør. Service og miljø trekker nesten opp til 4, men tørr kylling ødela dessverre litt for meg. En veldig sterk 3.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Per Morten E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Fantastisk god mat og stemning! Et sted vi lett kommer tilbake til. Litt treg service, men med full resturant er det helt greit. La ingen demper på kvelden.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Georg J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Puta Madre, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 
Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 

Har du vært i Puta Madre? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din