Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 131
Vis tilbud
Expedia.com
USD 131
Vis tilbud
Trip.com
USD 121
Vis tilbud
Hotels.comUSD 131
PricelineUSD 131
ZenHotels.comUSD 136
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (4 660)
Filtrer anmeldelser
4 660 resultater
Vurdering fra reisende
2 215
1 401
600
304
140
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 215
1 401
600
304
140
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7378 av 4 660 anmeldelser
Anmeldt 27. desember 2018 via mobile enheter

Rommet var ok, men litt vanskelig lys på badet til å sminke seg. Bra seng. Renholdet kunne vært bedre da lampene var meget støvete og det var noe gris på en vegg. Gode drinker i baren. God frokost og best å finne plass et litt roligere sted da det var mye støy enkelte steder. Treningsrommet var vanskelig å finne på egenhånd og så sånn passe ut. Prøvde det ikke. Resepsjonen var svært imøtekommende og hyggelige. Fikk byttet vekk rom med vegg-til-vegg-teppe da vi hadde bestilt allergivennlig rom. Kan gjerne bo her igjen og prøve takbassenget.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Tralalei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Wenche_D_E, Guest Relations Manager på Clarion Hotel Post, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. januar 2019
Google-oversetting

Hej Tralalei,

Vilken toppen feedback du lämnar efter dig! Ett stort tack för det.
Vad skönt att ni fick ett rum som passade era behov och att det var bättre anpassat till er allergi. Ett hett tips är att komma tillbaka till sommaren när solen står som högst och musiken flödar på Roof Top!

Vi hoppas att vi får träffa er snart igen! Hör gärna av er innan nästa vistelse så skall vi se till att ni får rätt rum från början! :)

Bästa hälsningar,
Wenche

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

God standard, men lite atmosfære. Pga den mørke belysningen som går igjen i hele hotellet blir det veldig dystert. Denne upersonlige stilen passer nok godt for businessfolk og trendy nattklubb-besøkende, men det skaper lite personlighet i et hotell som ligger pent til og har et flott ytre attpåtil. Standarden er dog høy og rommene er minimalistiske, men lune.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, maritcb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Wenche E, Guest Relations Manager på Clarion Hotel Post, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018
Google-oversetting

Hej Marit Christine,

Tack för din feedback!
Vi är medvetna om att vår inredning är speciell, men det är det som gör vårt hotell unikt. :)
Vad kul att du gillar våra rum. Vi har olika storlekar på rummen, så om det var ett litet rum du hade nu, så kika på ett större rum nästa gång, så hoppas vi på att du skall trivas ännu bättre.


Varmt välkommen tillbaka!


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2018

Sentral beliggenhet i Gøteborg. Fint rom med god plass. Frokosten var ingen god opplevelse. Det var trangt om plassen og vanskelig å finne ledig bord. Eggerøre laget av pulver er ingen god start på dagen, det var heller ikke stekt egg der.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, 171odde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Wenche E, Guest Relations Manager på Clarion Hotel Post, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018
Google-oversetting

Hej 171odde,

Tusen tack för dina reflektioner kring din senaste vistelse hos oss, det låter onekligen som att vi inte lyckades imponera på dig hela vägen. Frukosten på helgerna hos oss kan emellanåt bli något stökigare än veckodagarna. Därför är ett litet tips inför din nästa vistelse hos oss att gå upp något tidigare för att undvika den största ruschen vid frukost, prata även gärna med Pierre nästa gång - vår frukostansvarig i köket så får han visa dig hur han gör vår äggröra. Jag kan garantera dig att all äggröra görs på äkta ägg (jag har sett soppåsarna med skal ;))

Varmt välkommen tillbaka!
Bästa hälsningar
Wenche

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2018

Rommet var helt ok, men ikke noe ut over det vanlige. Alt var rent og ordentlig. For øvrig var hotellet veldig støyende, betjeningen lite service innstilt og på ingen måte tilrettelagt for boende gjester.Frokosten var bra, med frokostlokalene var små, mørke, skitne og overfylte.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
1  Takk, Tore K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Wenche E, Guest Relations Manager på Clarion Hotel Post, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018
Google-oversetting

Hej Tore K,

Vad tråkigt att läsa att ni känner er missnöjda med er senaste vistelse hos oss.
i strävar hela tiden efter att utvecklas och bli bättre och i vårat arbete är feedback som din väldigt viktig. Du får gärna skicka ett mail till mig om du vill: wenche.eklund@choice.se

Jag hoppas att vi kan få möjligheten i framtiden att leva upp till era förväntningar.
Varmt välkomna tillbaka.

Bästa hälsningar
Wenche

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2018

Basert på positive opplevelser vi har hatt flere ganger på The Tief i Olso ville vi prøve Clarion Post Hotell i Gøteborg, og det ble en real nedtur, Dersom vi skal bo på hotell i Gøteborg skal vi ikke bo her flere ganger. Både rom og bad var helt gjennomsnittelig, ikke spesielt luksuriøst. Vi ankom en fredag kveld og måtte brøyte oss gjennom en mengde bargjester for å få sjekket inn. Det var ikke plass i noen av de to restaurantene hotellet hadde for å få spist middag og barene hadde for høy musikk til at vi ønsket å sitte der. Det burde være mulig for hotellets egne gjester å få et bord i en av hotellets restauranter. Noen i betjeningen virket heller ikke spesielt interessert i å hjelpe oss med noe som helst. Det eneste positive var utvalget av mat til frokost derfor to stjerner, men lokalene for frokostservering var ikke spesielt koselige.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, 700Cathrine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Wenche E, Guest Relations Manager på Clarion Hotel Post, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2018
Google-oversetting

Hej 700Cathrine,

Tusen tack för att du delar med dig utav din senaste vistelse hos oss.
Jag beklagar verkligen att ni fick lämna hotellet besvikna, detta är givetvis ingenting vi strävar efter. Som ni märkte är hotellet ett välbesökt hotell, även bland göteborgare och hotellet fylls då snabbt i alla dess hörn. Vid framför allt lönehelg brukar vi rekommendera att boka bord på restaurangerna, det är något som man behöver tänka på i de allra flesta hotellen i Göteborg - men förstår att detta inte är lätt om man inte bor i Göteborg. Du får gärna ta kontakt med mig direkt: wenche.eklund@choice.se så kanske vi kan prata mer kring er vistelse hos oss?

Ha en fin vecka!
Bästa hälsningar
Wenche

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser