Roger B
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Wenche_D_E, Guest Relations ManagerClarion Hotel Post, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 9. jan. 2019
Roger B, så himla härlig feedback man får läsa!
Det är gäster som dig som bidrar till den magiska julstämning som råder i huset varje år när rosetten lyser upp Drottningtorget. På sommaren får terrassen lysa upp istället, kom tillbaka då vettja!

2.2 km fra Clarion Hotel Post
1 436
2 298
1 436
Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Sentral beliggenhet, høy standard, utrolig hyggelige resepsjoniter og fine rom. Vi bodde på 12.etasje med hjørnerom og hadde fantastisk fin utsikt over hele byen. Men nedturen var at vi hadde bestilt dobbelseng og fikk 2 enkle senger :( (dette kunne sikkert ha ordnet seg hvis vi hadde gitt beskjed med en gang vi kom opp på rommet, men vi var altfor slitne til å ta turen ned igjen).

Litt skuffet over frokosten da eggerøre mest sannsynlig var laget på pulver og heller ingen stekt egg- ellers var det noen gode innslag av gode pålegg som hjemmelaget kyllingsalat, og mange gode oster.

Ett lite tips er å bestille bord på VRÅ (japansk restaurant) om du ønsker å spise der - lite, intimt restaurant, var fullbooket når vi tok drop inn i romjula.

Hotellet samarbeider med Nordstan p-hus og du kan trygt stå parkert der under hele oppholdet - koster ca 160 svenske pr døgn. En er ikke avhengige av bilen under oppholde siden alt ligger i gangavstand, men vi kjørte fra Oslo til Gøteborg.

Takk, FAHIQB
Wenche_D_E, Guest Relations Manager på Clarion Hotel Post, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. januar 2019

Hallå Fahariq,

Vilken fantastiskt härlig feedback du lämnar efter dig!
Hörnrummen på 12:e våningen är sannerligen underbara - att vakna till utsikt över hela Göteborg är inte fy skam.
Jag kan lova er att vår äggröra inte är gjord på pulver, senast idag stod en kollega till mig och kläckte en herrans massa ägg i förberedelse för frukosten. Hör gärna med personalen i frukosten vid ert nästa besök hur de gör så kommer kökschefen ut och berättar!

Ni är varmt välkomna tillbaka!

Anmeldt 27. desember 2018 via mobile enheter

Rommet var ok, men litt vanskelig lys på badet til å sminke seg. Bra seng. Renholdet kunne vært bedre da lampene var meget støvete og det var noe gris på en vegg. Gode drinker i baren. God frokost og best å finne plass et litt roligere sted da det var mye støy enkelte steder. Treningsrommet var vanskelig å finne på egenhånd og så sånn passe ut. Prøvde det ikke. Resepsjonen var svært imøtekommende og hyggelige. Fikk byttet vekk rom med vegg-til-vegg-teppe da vi hadde bestilt allergivennlig rom. Kan gjerne bo her igjen og prøve takbassenget.

1  Takk, Tralalei

Hej Tralalei,

Vilken toppen feedback du lämnar efter dig! Ett stort tack för det.
Vad skönt att ni fick ett rum som passade era behov och att det var bättre anpassat till er allergi. Ett hett tips är att komma tillbaka till sommaren när solen står som högst och musiken flödar på Roof Top!

Vi hoppas att vi får träffa er snart igen! Hör gärna av er innan nästa vistelse så skall vi se till att ni får rätt rum från början! :)

Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

God standard, men lite atmosfære. Pga den mørke belysningen som går igjen i hele hotellet blir det veldig dystert. Denne upersonlige stilen passer nok godt for businessfolk og trendy nattklubb-besøkende, men det skaper lite personlighet i et hotell som ligger pent til og har et flott ytre attpåtil. Standarden er dog høy og rommene er minimalistiske, men lune.

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, maritcb
Wenche E, Guest Relations Manager på Clarion Hotel Post, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018

Hej Marit Christine,

Tack för din feedback!
Vi är medvetna om att vår inredning är speciell, men det är det som gör vårt hotell unikt. :)
Vad kul att du gillar våra rum. Vi har olika storlekar på rummen, så om det var ett litet rum du hade nu, så kika på ett större rum nästa gång, så hoppas vi på att du skall trivas ännu bättre.

Varmt välkommen tillbaka!

Anmeldt 24. november 2018

Sentral beliggenhet i Gøteborg. Fint rom med god plass. Frokosten var ingen god opplevelse. Det var trangt om plassen og vanskelig å finne ledig bord. Eggerøre laget av pulver er ingen god start på dagen, det var heller ikke stekt egg der.

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, 171odde
Wenche E, Guest Relations Manager på Clarion Hotel Post, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018

Hej 171odde,

Tusen tack för dina reflektioner kring din senaste vistelse hos oss, det låter onekligen som att vi inte lyckades imponera på dig hela vägen. Frukosten på helgerna hos oss kan emellanåt bli något stökigare än veckodagarna. Därför är ett litet tips inför din nästa vistelse hos oss att gå upp något tidigare för att undvika den största ruschen vid frukost, prata även gärna med Pierre nästa gång - vår frukostansvarig i köket så får han visa dig hur han gör vår äggröra. Jag kan garantera dig att all äggröra görs på äkta ägg (jag har sett soppåsarna med skal ;))

Varmt välkommen tillbaka!
Bästa hälsningar

Anmeldt 5. november 2018

Rommet var helt ok, men ikke noe ut over det vanlige. Alt var rent og ordentlig. For øvrig var hotellet veldig støyende, betjeningen lite service innstilt og på ingen måte tilrettelagt for boende gjester.Frokosten var bra, med frokostlokalene var små, mørke, skitne og overfylte.

Dato for oppholdet: oktober 2018
1  Takk, Tore K
Wenche E, Guest Relations Manager på Clarion Hotel Post, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018

Hej Tore K,

Vad tråkigt att läsa att ni känner er missnöjda med er senaste vistelse hos oss.
i strävar hela tiden efter att utvecklas och bli bättre och i vårat arbete är feedback som din väldigt viktig. Du får gärna skicka ett mail till mig om du vill: wenche.eklund@choice.se

Jag hoppas att vi kan få möjligheten i framtiden att leva upp till era förväntningar.
Varmt välkomna tillbaka.

Bästa hälsningar