VacationOslo
Oslo, Norge
Anmeldelse av Clarion Hotel Post
4,0 av 5 boblerAnmeldt 15. aug. 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2024
Clarion Hotel Post Strawberry, Guest Services / Front OfficeClarion Hotel Post, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. aug. 2024
Bästa gäst,

Tack för att du tagit dig tiden att ge oss en recension, det uppskattar vi verkligen!

Hoppas ni haft en härlig vistelse hos oss och att vi ses snart igen! Tills dess, ha det så jättefint!

1.1 km fra Clarion Hotel Post
1 442
2 300
1 442
Anmeldt 23. juli 2024 via mobile enheter

Fint hotell som ikke når opp til forventningene. Tomt for glass til frokost hver dag, fikk pappbeger i stedet. Minibar hvor kjøleskapet ikke funket, ikke mulig å fikse. Flere lamper på rommet fungerte ikke og ble ikke fikset. Ingen mulighet til å lufte da vi hadde en glugge på veggen, på de Luxe-rom. Generelt kjedelig, tomme vegger, trist. Basseng og stengt bat på toppen av hotellet, kostet mye, ingen info om at man ikke kan ta med medbrakt. Generelt stusselig. Gå tilbakemelding til hotellet, fikk standardmelding tilbake. Anbefales ikke.

Dato for oppholdet: mai 2024
Takk, inemyren
Clarion Hotel Post Strawberry, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel Post, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2024

Anmeldt 5. april 2024 via mobile enheter

Bestilte deluxe rom for å få litt større og luksuriøst rom med utsikt. Første natten fikk vi et mørkt rom med utsikt til et tak. Det var det siste deluxe rommet, men kunne bytte dagen etter. Ble da tilbudt gratis frokost neste gang vi er i Gøteborg ???Fikk dagen etter et rom med rundt vindu hvor vi måtte stå på tærne for å se ut. I tv benken lå det også noen herreklær( boxer, olabukser og nødlader)
Sa fra i resepsjonen og fikk nytt rom med litt bedre utsikt, men hvor vi måtte gjøre om sovesofaen til en sofa selv.
Frokosten var god da

Dato for oppholdet: mars 2024
Takk, krihau78
Clarion Hotel Post Strawberry, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel Post, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. april 2024

Bästa gäst,

Våra deluxerum ligger i det fina Post huset som är K-märkt och de ser lite olika ut.

Kul att höra att frukosten var god!

Anmeldt 18. februar 2024 via mobile enheter

Veldig koselig og fint hotell med glimrende beliggenhet, bra rom og meget variert og god frokost.
Det eneste jeg skulle ønske var at det var varmekabler på badet, det var veldig gulvkalt
Betjening var veldig serviceinnstilte og hyggelige.
Anbefaler absolutt dette og kommer gjerne tilbake ved neste anledning

Dato for oppholdet: februar 2024
Takk, Lasse R
Clarion Hotel Post Strawberry, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel Post, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mars 2024

Hej Lasse,

Trevligt att du tar dig tid att berätta hur bra du haft det hos oss! Det betyder väldigt mycket. Vi jobbar ständigt med att förbättra gästupplevelsen på hotellet och tar med oss dina ord i det arbetet.

Hoppas att vi ses snart igen och må fantastiskt tills dess!

Anmeldt 17. desember 2023

Skuffende opplevelse på hotel post.
2 gang vi benytter hotellet, blir siste. Benyttet hotellet for 2 døgn i des, flere år siden forrige besøk, rommene har behov for oppgradering. kunst/pynt som var limt fast i vinduskarmen var knust, bare bunnen som stod igjen. kan være farlig for evt barnefamilier på rommet.
tett sluk på badet. 3 minutters dusj så var gulvet fyllt med vann. dette var derimot ikke noe problem natt nr 2. da hadde hotellet strømbrudd natt til søndagen. dette resulterte i kun kaldt vann, og ingen muligheter for en dusj. dette ble ikke kompensert på noe som helst måte.
skönhetsfabrikken på fredag, defekt varmepumpe på anlegget til spabassenget. kaldt vann. dette forsøkte de med å legge en slange med varmtvann som gikk igjennom lokalet. alt i alt, en skuffende opplevelse, man forventer høyere standard.

Dato for oppholdet: desember 2023
Takk, simen e
Clarion Hotel Post Strawberry, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel Post, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. desember 2023

Kära gäst!

Tack för att du gett oss en återkoppling på din vistelse!

Vi strävar givetvis efter att alla våra gäster ska ha en fantastisk upplevelse hos oss och tar med oss dina ord för framtiden. Din upplevelse och dina tankar är viktiga för oss och vi vill bli ännu bättre!

Vi hade ett oförutsett strömavbrott som påverkade vårt varmvatten i helgen. Vi jobbade på en lösning så fort det gick och felet åtgärdades under lördagen.

Kontakta oss direkt så tar vi ärendet vidare cl.post@strawberry.se

Tack!

Med vänlig hälsning

Anmeldt 30. september 2023 via mobile enheter

Vi hadde gledet oss til en helg i Gøteborg; mamma og pappa hadde fått med sin 16 år gamle sønn på en weekendtur og vi trodde vi hadde booket et flott hotell.
Vi hadde bestilt og betalt for et rom til 3 voksne personer. Da vi ankom var det kun en dobbeltseng, og 1 håndkle. Sent på ettermiddagen ble det plassert en sammenleggbar seng på rommet, denne ble ikke redd opp og kl 20 på kvelden har vi fortsatt ikke håndklær til alle, selv om vi har gitt beskjed to ganger i resepsjonen.,,
Vi nesten 3000 for en natt for å re opp sengen selv, dele håndklær, og bo på et slitt hotellrom.
Gå heller over gaten og bo å Radisson Blue, der har vi vært før, mye bedre!

Dato for oppholdet: september 2023
Takk, Irmild G
Clarion Hotel Post Strawberry, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel Post, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2023

Bästa gäst!