Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
8 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 117
Vis tilbud
Expedia.com
USD 117
Vis tilbud
Trip.com
USD 111
Vis tilbud
PricelineUSD 117
Hotels.comUSD 117
Destinia.comUSD 126
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (853)
Filtrer anmeldelser
853 resultater
Vurdering fra reisende
450
222
94
46
41
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
450
222
94
46
41
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3439 av 853 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2021

Det var en et fint hotell i sentrum av Gøteborg. Vi hadde stort rom mot Atrium. Jeg må innrømme jeg får litt innestengt følelse av det, men ellers var rommet stort og fint. En del kø i resepsjon. Ellers veldig fornøyd med hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, elunds286759
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sofia Lindholm, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2021
Google-oversetting

Kära elunds286759,

Vi är glada att ni trivdes bra hos oss överlag och vi vet om att det varit långa köer för att få checka in. Detta är något som vi försöker förbättra och vi hoppas ni kommer och besöker oss igen inom en snar framtid.

Vänlig hälsning,
Simone, Front Desk.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2021

Synes oppholdet var litt dyrt med tanke på at snacks, frokost eller parkering var inkludert.. da jeg sa at det ikke sto noe om at ting fra kjøleskapet kosta ekstra gadd ikke hun dama som var der gjøre NOE med det heller..

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, dilarayamm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sofia Lindholm, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2021
Google-oversetting

Hej dilarayamm,
Tack för din återkoppling. Din åsikt är viktig för oss. Beklagar att du inte fann vår information om vad som ingår i ditt boende tydligt. Vi hoppas din upplevelse ska kännas informativt nästa gång du besöker vårt hotell.

Bästa hälsningar

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2021

Dyrt opphold, skuffende verdi. Lite rom for fire personer. Manglet utstyr for to av fire. Tørr mat i Atrium. Dyr parkering. Dårlig service. Lite kunnskap blant de ansatte. Lange køer og lite hjelp i resepsjonen. Styr unna!

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, wenchebjoerngaard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sofia Lindholm, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2021

Hei wenchebjoerngaard,

Tusen takk for din feedback. Vi beklager at vi ikke kunne leve opp til dine forventninger.
Vi håper å få mulighet å velkomme deg tilbake en annen gang for et fröjdfyllt besök.

Vennlig hilsen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mars 2020

Var på tur til Gøteborg for å lade batteriene, og en tur til Scifi world messe.
Ville prøve dette hotellet.
Og ble positivt overasket.
Fikk et meget fint rom i 3 etg.
Meget service innstilte folk i resepsjonen, og bistroen.
Meget god frokost, og et stort utvalg.
Fin spa avdeling.
Så her kommer jeg tilbake

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, teletubbi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tina K, Guest Relations Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mars 2020
Google-oversetting

Kära gäst, stort tack för din recension! Det glädjer oss att ni haft en trevlig vistelse här och vill passa på att önska er varmt välkommen åter!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mars 2020

Hotellet ligger sentralt. Ok frokost: Men synes pris på overnatting begynner å bli høy. Vi ble spurt om vil oppgradere rommet, det kostet kr. 500,- Det var dessverre ikke vært pengene. Baren i Lobby var også mye triveligere og mer komfortabel før den ble pusset opp. Hotellet er helt OK, men det var triveligere der før det ble pusset opp.

Dato for oppholdet: februar 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, roppeg720654
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tina K, Guest Relations Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mars 2020
Google-oversetting

Kära gäst, tack för er recension. Vi uppskattar att ni tagit er tid att dela er feedback med oss. Välkommen åter!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser