Helga J
Horten, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 5. sep. 2022
Dato for oppholdet: august 2022
Ramin Hamadani, MarketingRadisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 12. sep. 2022
We appreciate the feedback and will make note of your comments. We hope you enjoyed your stay and wish to wlcome you back soon.
4.5 km fra Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg
0.4 km fra Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg
  • Hotel Riverton
1.0 km fra Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg
2.1 km fra Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg
Se flere hoteller i Göteborg
Anmeldt 23. august 2022

Flott rent og fint hotell med stilig interiør og kul heis. Artig med den lille balkongen! Personalet var hyggelige, rommet var rent og sengen var god. Virket som at lydisoleringen også var til stede siden vi ikke hørte noe støy om natten!

Takk, asvens394736
Ramin Hamadani, Marketing på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2022

Thank you! We appreciate the feedback and hope to see you soon again:)

Anmeldt 18. august 2022

Hotellet fremstår nytt med topp standard og har veldig god beliggenhet i hjertet av Gøteborg med kort vei til det meste. Overnattet 2 netter. Betjeningen var veldig imøtekommende og hyggelig. Kommer gjerne tilbake!!

Takk, ktorne671917
Kari Bergkvist, Marketing på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2022

So very kind of you to give us your nice feedback!
We are so happy to hear that you enjoyed our lovely room, facilities and service minded staff in the heart of Gothenburg.
Warm welcome back!

Anmeldt 16. august 2022

Frokost ble ikke servert i henhold til oppgitt informasjon. Informert om at det var til 11.00, men var kun til 09.30. Når vi kom 10.00, måtte vi forsyne oss fra det som ikke var ryddet bort. Rommet ble heller ikke klargjort for 4 personer før vi hadde etterspurt det 2 ganger, og det var bestilt for 4 personer. Også rot med tilgang til garasje, da kortet ikke var aktivert for garasjen selvom vi hadde betalt parkering.

Takk, Magnus R

Thank you for your feedback. We apologize for the inconvenience this must have cost you.
We will take this further to make sure that it will not happened again.
Hope we can welcome you back another timer so we can show you a lovely stay with us.

Anmeldt 15. august 2022

Vi fikk ett rom som ikke var ferdig rengjort, dører vår åpne, det sto nøkkelkort ved dør, og lys i rommet virket ikke, fikk ett nytt rom der var det heller ikke ferdig rengjort, veldig usmakelig med skitne toalett, skremmende i dagens smittesituasjon. Det tredje rommet vi fikk var ferdig rengjort.

1  Takk, Svein_wold

Tack för din återkoppling. Din åsikt är viktig för oss. Beklagar att ni fick uppleva problem med att komma på fel incheckad rum. Det är självklart inget som ska hända. Vi hoppas din upplevelse inte påverkade din vistelse i övrigt och att vi får möjligheten att välkomna dig tillbaka vid ett senare tillfälle.

Anmeldt 4. august 2022

Dette hotellet har kjempefin beliggenhet "midt i smørøyet" - selv om det er litt vrient å finne fram når du kommer med bil. Hyggelig betjening i resepsjonen. Rent, gode senger. Ett minus er underkapasitet i frokostsalen når hotellet var fullt. Der var det alt for mange mennesker, med trengsel, kø, tomme fat/manglende bestikk og for få bord. Men alt i alt anbefales dette hotellet.

Takk, lenethon
Ramin Hamadani, Marketing på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2022

Glad to hear you enjoyed your stay! We appreciate the feedback and hope to see you back with us soon:)