Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Elsker det!”
Anmeldelse av Pinchos

Pinchos
Vurdert som nr. 180 av 1 507 Restauranter i Göteborg
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Privat middag, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Privat middag, Reservasjoner
Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Elsker alt med Pinchos! Gode drinker (!!) og god mat. Eneste er at lyd nivået er nogenlunde høyt, i allefall i helger (når jeg har muligheten til å dra). Ellers anbefaler jeg Pinchos! ❤️

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Lossan90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (309)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 309 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Alt du skal ha bestilles via app og hentes av den enkelte. Mange gode småretter til gode priser. Da vi skulle bestille fikk vi melding i appen om at de var tomt noen av rettene, men ikke spesifisert hvilke. Det var også ting de hadde vært tomme for i månedsvis som fortsatt lå bestillingsmulige i appen. Litt minus for det, men ellers et morsomt sted å gå for å spise god mat.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, Yngvild R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Johanna U, Ägare på Pinchos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2018
Google-oversetting

Hej Yngvild R.
Tack för din recession. Roligt att höra att du trivdes hos oss. Förstår minuset för otydligheten med utbudet, så skall det givetvis inte vara!!
Vi önskar dig en fortsatt härlig sommar.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Veldig morsom restaurant, utformet som et sirkus. Anbefales pga konseptet.
Mange gode små retter, som får terningkast 3-4.
Dessverre er det alt for varm inne i restauranten og det er 34 grader utenfor.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Cilia85
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Johanna U, Ägare på Pinchos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2018
Google-oversetting

Hej Cilia85,
Vad roligt att höra att ni gillade vårt koncept! Värmen har absolut varit ett problem i lokalen nu under sommaren då värmen tagit hela landet med storm i år var det svårt att vara förberedd på detta och lösningarna tog dessvärre mer tid att få fram än vi hoppats -Har full förståelse att ni är missnöjda med temperaturen helt enkelt, det är vi med.

Stort tack att du tagit dig tiden att ge oss ditt omdöme, det uppskattas!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Veldig kult konsept
Barna elsker stedet
Du bestiller fra app og får beskjed på telefonen når mat/drikke er klart
Det gikk fort og maten var god , vi prøvde mange retter og alle var bra

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, royn27
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Johanna U, Ägare på Pinchos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2018
Google-oversetting

Tack för din recension Roy N!
Kul att ni trivdes hos oss och varmt välkomna tillbaka

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Gøy opplevelse med god mat, gode drinker og svært fine priser! Anbefaler sterkt til andre som vil ha god mat, gode drinker og et artig konsept til en god penge.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, KamillaGH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Johanna U, Ägare på Pinchos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2018
Google-oversetting

Tack Kamilla för dina underbara ord! Kul att ni trivdes så bra hos oss, ni är varmt välkomna tillbaka :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pinchos, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 
Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 

Har du vært i Pinchos? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.