Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (84)
Filtrer anmeldelser
84 resultater
Vurdering fra reisende
29
31
16
3
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
29
31
16
3
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 84 anmeldelser
Anmeldt 31. januar 2018 via mobile enheter

Ligger egentlig i et veikryss, men er stille på rommene da de har meget god lydisolasjon. Veldig rene rom, men hele hotellet kunne trengt en modernisering. Frokosten er også ok, ikke noe varm mat. Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, detvardasombare
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2015 via mobile enheter

Vi var på gjennomreise med hund. Fikk flott rom til tross for at vi hadde med hund. Det er ikke alltid man får det !! Ligger like ved trafikkert vei og jernbane. Så vi måtte lukke vindu på natta. Hotellet hadde ikke middag på sommeren. Frokosten var veldig bra. Ung mann i resepsjonen var veldig serviceinnstilt !!

Dato for oppholdet: juli 2015
Reisetype: Reiste som et par
Takk, SisselL_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2015

Bestilte hotellet fordi det så ut til å ligge landlig til, og så koselig ut. Vi kunne vel ha lest litt mer om hotellet, for det ligger inntil både jernbanestasjon og trikk inn til Gøteborg, ikke landlig i det hele tatt. Mye bråk om natten. Ingen restaurant, og for oss, hvor en har problemer med å bevege seg langt, var det dessverre et stykke til nærmeste restaurant. Heldigvis ligger det en døgnåpen cafe vis a vis, som serverer baguetter og gatekjøkkenmat. Meget bra rom og deilig frokost. Parkering mot betaling.

Dato for oppholdet: juli 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, METTE J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2015 via mobile enheter

Booket et 2 mannsrom for en natt, med forespørsel om mulighet for 2 ekstrasenger for barn på rommet. Jeg ringte selv 2 dager før ankomst for å sjekke at dette var i orden, noe jeg fikk bekreftet. Ved innsjekk fikk vi tildelt et konferanserom med 4 ekstrasenger!!! I tillegg krevde de 600kr ekstra for de 2 ekstrasengene!!! De hevdet at vi hadde fått beskjed om at vi ville bli plassert på et konferanserom.... Nei, det hadde vi ikke, hverken på Mail, telefon eller sms!

Dato for oppholdet: juli 2015
Reisetype: Reiste med venner
Takk, monicak448
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mai 2015 via mobile enheter

Meget stille og sentralt Hotel, plassert rett utenfor Gøteborg ved Mølndals bro. variert frokost meget gode senger parkering rett utenfor. Minibar og stort bad. Sen innsjekking uten problem og det var mat og drikke som ventet på oss. Ismaskin og Kaffeautomat til fri bruk.

Dato for oppholdet: mai 2015
Takk, Oslo_NorwayBRiise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
kaleb99, Chef på Hotel Molndals Bro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mai 2015
Google-oversetting

Tack för det fina omdömet! Hjärtligt välkomna åter

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser