Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 127
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 127
Vis tilbud
Agoda.com
USD 144
USD 109
Vis tilbud
Hotels.comUSD 127
Official HotelUSD 127
Destinia.comUSD 144
Se alle 19 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 795)
Filtrer anmeldelser
1 797 resultater
Vurdering fra reisende
550
818
303
98
28
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
550
818
303
98
28
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 1 797 anmeldelser
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Flott og sentral beliggenhet.
Pent og rent med gode senger, men dynene må nok snart skiftes ut. De var klumpete. God frokost og service. Savnet middagsservering på hotellet.
Kort vei til shopping, kanaltur med "Paddan" . Gåavstand til Liseberg.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Ingrid B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Vi var to mødre med barn som overnattet her en natt i forbindelse med Lisebergtur. Etter å ha lest positive tilbakemeldinger booket jeg to rom direkte med hotellet god tid i forveien. Vi kom ikke i nærheten av hverandre (rommene), men det er greit nok. Rommet var pent men dynene var forferdelige. De er klumpete og burde vært fornyet for lenge siden (gjaldt alle 5 i reisefølget). Ekstrasengen var meget ubehagelig og måtte selv bygge den opp med tepper for å være mulig å sove i. Manglet hårføner på rommet, ringte resepsjonen for å få låne en, men den dukket aldri opp som lovet. Personalet er hyggelig og frokosten var absolutt grei. Men vi begge er enige om at vi ikke kommer hit igjen. God beliggenhet men det er det andre hoteller i nærheten som også har.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, tanyar365
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2018

Dette er mitt andre besøk til dette hotellet. Hotellet har en flott beliggenhet rett over Centralbanestasjonen., tvers over Nordstaden (kjøpesenter og parkering). Man parkerer i Nordstaden og betaler 190 kr pr. døgn. ps betalingen gjøres på hotellet. Hotellet har en flott inngang, og servicen i resepsjonen var meget bra. Rommene er helt ok, men ps ikke vinduer til å åpne og en del rom har vindu inn mot bygget dvs. ikke ut mot omverden. Det er ikke minibar på rommet, men det finnes isbiter-maskin i nærheten av lobbyen dvs ved siden av heisene. Frokosten er helt ok, men ble skuffet over rundstykkene de er ikke ferske med sprø skorpe. Brødene var mye bedre. Vask av rom bar preg av dårlig tid. Ikke vasket badegulv under oppholdet, og dispenser til papiret var ikke lukket igjen. Hotellet er ikke det dyreste tatt i betraktning av beliggenhet. Et helt ok hotell når man skal besøke Gøteborg :)

Romtips: Jeg vil spørre om et rom med utsikt til omverden, DVs ikke innvendig rom.
Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, bharaldstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Meget bra hotel like over sentralstasjon I Gøteborg.

Fantastisk frokost med godt utvalg, hyggelig betjening!

Eneste minus er at man ikke kan åpne vinduer på rommet, men vi synes det var god ventilasjon uansett. Regulator på vegg.

Online check ut gjør ting enkelt.

Bruker definitivt dette hotellet igjen

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, KGeoo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. mai 2018 via mobile enheter

Ikke bare tar de nesten 4000 kroner natten fordi jeg bestiller samme kveld, men også er rommet lite, kjipt og vinduene kan ikke åpnes. Jeg ringer ned og spør, og får beskjed om at det er en sikkerhetsgreie. My god! Minibaren er tom (med lys i), badet ser ut som et bad på Lambertseter på sekstitallet og alt er dødt på hotellet. Utrolig triste greier.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, Langbein
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser