Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 107
Vis tilbud
Priceline
USD 106
Vis tilbud
Agoda.com
USD 98
Vis tilbud
Expedia.comUSD 107
Hotels.comUSD 107
ZenHotels.comUSD 111
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 031)
Filtrer anmeldelser
2 033 resultater
Vurdering fra reisende
628
884
348
123
50
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
628
884
348
123
50
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2429 av 2 033 anmeldelser
Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Dårlig service hele oppholdet (3 netter). Velg et annet hotel hvis man ønsker god service og et fint hotel. For dyre rom i forhold til hva man får. Umulig å åpne vinduene, samt at man ser rett inn til naboen over gangen.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, MNICOLEN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. januar 2019 via mobile enheter

Sentralt beliggende hotell, 7 Etg. Parkeringshus ca 5 min gange fra hotellet (I forbindelse med Nordstan Parking Lot) Gode senger og frokost. Ikke kjøleskap på rommet for dobbeltrom Superior. Hadde kjøpt med oss noe mat som da måtte kastes og liker kaldt vann på flaske.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Exploration406848
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Bra beliggenhet, kort vei til shopping og restauranter, veldig hyggelig personalet, fine rom, litt ødelagte fliser på badet, men ellers tipp topp. Frokosten var litt kaos, men sikkert pga jule tiden:). Vet å ta seg ekstra godt betalt nå før jul, men d er det eneste som trekker ned denne gangen. Vært her flere ganger og blir nok ikke den siste.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 992mariannep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Flott og sentral beliggenhet.
Pent og rent med gode senger, men dynene må nok snart skiftes ut. De var klumpete. God frokost og service. Savnet middagsservering på hotellet.
Kort vei til shopping, kanaltur med "Paddan" . Gåavstand til Liseberg.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Ingrid B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Vi var to mødre med barn som overnattet her en natt i forbindelse med Lisebergtur. Etter å ha lest positive tilbakemeldinger booket jeg to rom direkte med hotellet god tid i forveien. Vi kom ikke i nærheten av hverandre (rommene), men det er greit nok. Rommet var pent men dynene var forferdelige. De er klumpete og burde vært fornyet for lenge siden (gjaldt alle 5 i reisefølget). Ekstrasengen var meget ubehagelig og måtte selv bygge den opp med tepper for å være mulig å sove i. Manglet hårføner på rommet, ringte resepsjonen for å få låne en, men den dukket aldri opp som lovet. Personalet er hyggelig og frokosten var absolutt grei. Men vi begge er enige om at vi ikke kommer hit igjen. God beliggenhet men det er det andre hoteller i nærheten som også har.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, tanyar365
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser