det var 3 gangen jeg var her,dette året og valgte å ligge på odin da vi skulle på vår årlige juletur til Gøteborg,ringte på forhånd da jeg gjerne ville ha parkering og ikke rom mot spisesalen,alt var i orden når jeg kom,men rommet var ikke klart da vi kom kl.14,så vi låste inn koffertene våre og gikk for å spise lunsj,da vi kom tilbake kl.16.40 hadde jeg forventet at rommet vårt var klart,noe det ikke var,forklarte resepsjonsdamen at hadde jeg vært klar over at det kunne bli et problem hadde jeg bestilt tidlig innsjekking,da jeg er gold medlem.Ble temmelig irritert,og hun ringte til vaskepersonalet,for å høre hvordan det gikk,etter mye om å men fikk vi et rom,men vi fikk INGEN info verken om spisetider eller at de serverte kveldsmat,men vi hadde vært der før,så det var ingen big deal,men verre var det at hun glemte å informere om skiltet som hang ute på døra,ang vasking dagen derpå,noe som gjorde at ingen kom og vasket eller byttet håndkle på lørdagen så jeg måtte ned i resepsjonen for å hente både håndkle og dopapir,på ettermiddagen,det var også veldig mye bråk og gaping fra naborommet og ute i gangen,virket som det var mye ungdom der og at de lå alene på rommene,rommene begynner også å bli ganske slitte,neste gang blir det nok et annet hotell i Gøteborg