“Lunsj i Gøteborg”

Kjøkken: Svensk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 27. januar 2019

Kungstorget er virkelig en oase i Gøteborg og denne restauranten er veldig bra. Vi er her for lunsj og hygger oss med god mat og drikke.

Takk, petter eilert s

Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Restauranten var under halvfull. Allikevel tok det laaaang tid før maten kom. Ingen kelner som spurte om vi ville ha mer å drikke mens vi ventet. Maten var helt ok.

Takk, marianns01
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Spiste lunsj. Lite gjester, men allikevel tok det alt for lang tid før vi fikk maten.

Spiste tartar og smørgåstorta, begge var meget gode. Så med raskere service hadde det vært topp score.

Ville dratt tilbake 👍

Takk, MikkelChannel
Anmeldt 6. juli 2018 via mobile enheter

Vi var på jakt etter en ny restaurant på vår siste kveld i byen, etter 4 besøk på like mange steder. Valget falt tilfeldigvis på Kungstorget, og det skulle vise seg å vere et perfekt valg. Vi skjønte med det samme vi kom dit at vi var " varmt velkomna" som de sier her. Vi fikk bord, meny, og fant fort torskerygg som første valg. Øl/vin ble raskt levert av vår folkelige og blide servitør. Vi satt ute i den varme sommerkvelden i den svært så intime restauranten, mens folkelivet strømmet forbi få meter fra. Mens vi ventet på maten satte en hyggelig fransk/amerikaner seg i sofaen sammen med oss, vi hadde faktisk sofaplass til middag. Vi kom i god prat, og plutselig kom maten som vi føĺte vi ikke hadde ventet på pga. ham. Og den flott tilberedte torskeretten smakte fortreffelig. Vi trivdes så godt at vi like godt bestillte dessert(noe vi oftest ikke gjør), div. sjokolade kaker/kjeks-biter m/is og sjokoladekrem. Namm! Og innimellom kom vår rødhårede servitrise bortom og hørte om alt var ok og tok seg god til å tøyse litt. We loved her! Kjempeavslutning på vår Gøteborguke. Prøv dette stedet!

1  Takk, Linusmann1
Anmeldt 2. juni 2018 via mobile enheter

En varm sommerdag i Göteborg, og klar for lunsj. Gikk forbi Restaurang Kungstorget. Det fristet å gå inn og sette seg ned ute. Servitør kom raskt og jeg fikk selv velge bord. Veldig oppmerksom og hyggelig servitør, gjorde opplevelsen sammen med en smakfull salat, besøket en opptur på dagen. Kan absolutt anbefales.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Bjørn H

Reisende som så på Restaurang Kungstorget, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County

Har du vært i Restaurang Kungstorget? Del dine erfaringer!