Vi var på jakt etter en ny restaurant på vår siste kveld i byen, etter 4 besøk på like mange steder. Valget falt tilfeldigvis på Kungstorget, og det skulle vise seg å vere et perfekt valg. Vi skjønte med det samme vi kom dit at vi var " varmt velkomna" som de sier her. Vi fikk bord, meny, og fant fort torskerygg som første valg. Øl/vin ble raskt levert av vår folkelige og blide servitør. Vi satt ute i den varme sommerkvelden i den svært så intime restauranten, mens folkelivet strømmet forbi få meter fra. Mens vi ventet på maten satte en hyggelig fransk/amerikaner seg i sofaen sammen med oss, vi hadde faktisk sofaplass til middag. Vi kom i god prat, og plutselig kom maten som vi føĺte vi ikke hadde ventet på pga. ham. Og den flott tilberedte torskeretten smakte fortreffelig. Vi trivdes så godt at vi like godt bestillte dessert(noe vi oftest ikke gjør), div. sjokolade kaker/kjeks-biter m/is og sjokoladekrem. Namm! Og innimellom kom vår rødhårede servitrise bortom og hørte om alt var ok og tok seg god til å tøyse litt. We loved her! Kjempeavslutning på vår Gøteborguke. Prøv dette stedet!