Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempe god mat!”
Anmeldelse av Trattoria La Sultana

Trattoria La Sultana
Bestill bord
2
tor. 29.7.
20:00
Vurdert som nr. 33 av 1 456 Restauranter i Göteborg
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Hyggelig og god service. Trivelig! Nydelig «starter» og kjempe god pasta. Anbefales!
Stille og rolig, men vi var tidlig ute.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 875gunnarf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (234)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 234 anmeldelser

Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

God mat, rask servering, hyggelig personale i en liten stemningsfull restaurant. Vi hadde ikke bestilt bord på forhånd men personale fant plass til oss.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, AndersP344
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Vi ville spise ute i kveld. Alt vi bestilte var velsmakende og utrolig godt! God servitør! Husets rødvin var god. Vi satt ute i deilig vær.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Anja H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2018 via mobile enheter

Var her på familiemiddag en torsdagskveld i juli. Vi hadde ikke reservert bord, så vi fikk sitte inne.
Servitørene var veldig vennlige og imøtekommende! :) jenteungen ville ha en «spesial» pizza som ikke sto på menyen, noe som ikke var noe problem ved bestilling. Vi voksene spiste pasta og entrecôte. Til dessert ba vi om å få en panacotta på deling og det var ingen problem å få 3 te-skjeer. Maten var kjempe god og panacottan var fantastisk!! Restauranten var full hele kvelden vi satt der. Og det var flere innom som ikke fikk bord.
Vi tok sjansen på å gå innom dagen etter på å droppe innom, men da fikk vi ikke bord pga alt var fullt.
Denne restauranten kan varmt anbefales, men det lønner seg å være tidlig ute ( før 1800 ish) eller bestille bord på forhånd :)

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 88kimn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Veldig god mat. Vi bestilte pizza (med spicy salami) og pasta (med and) som var helt utmerket godt til en veldig snill og ålreit pris. Servicen synes jeg tok litt lang tid, her er det noe forbedringspotensial. Selv om det var en veldig god service når vi først fikk det.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, jonaso427
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Trattoria La Sultana, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 
Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 

Har du vært i Trattoria La Sultana? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din