Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
TravelocityUSD 260
Agoda.comUSD 300
Se alle 12 tilbud
Anmeldt 17. november 2019 via mobile enheter

Spiste en fireretters middag her en lørdag aften høsten 2019. Fra øyeblikket du ser hotellet forstår du at dette er noe annerledes. Dette er Boutique med stor B. Alt, og da mener jeg det, i interiøret oser av sjelden kvalitet, skjønnhet og detaljer og virket å være håndlaget eller av type eldre antikvitet. Maten var like utsøkt som interiøret og den fremragende servicen. Jeg har ikke opplevd noe lignende i Skandinavia før, kommer definitivt tilbake. A+

Dato for oppholdet: november 2019
1  Takk, evenfromnorway
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Vi fikk tips av en lokal om å dra til Dorsia og det var verdt å høre på. Vi går inn i hotellet og blir lamslått av en fullstendig gjennomført stil tilbake til 1800 tallet, med «glorete» farger og røde lys, griper dette stedet deg med en fascinasjon uten like. Vi skulle bare ha litt å drikke, så vi ble guidet opp på takterrassen hvor man kommer ut i en «botanisk» hage hentet rett fra sydligere strøk. I en drøy time glemte vi fullstendig at vi var i Sverige. Det eneste jeg kan trekke på er prisene. Alle drinker ligger på en gjennomsnittspris på 160 kr. Dyrt ja, men dette var virkelig spennende og de er rågode på å lage drinker. Tror det er de beste drinkene vi noen gang har smakt

Dato for oppholdet: juli 2018
1  Takk, 5bj_rnars
Anmeldt 4. juli 2018 via mobile enheter

En skjult perle du ikke må gå glipp av Takk igjen for hyggelig opphold med super service. Carpe diem har De beste senger, og de finnes selvfølgelig hos dere nydli frokost vi kommer igjen og igjen takk for oss denne gang.

Dato for oppholdet: juli 2018
1  Takk, lindao66
Anmeldt 1. juli 2018 via mobile enheter

Feiret fantastisk nyttårshelg på dette flotte hotellet! Fantstiske rom!Fantastisk frokost og Nyttårsbuffe og deilige drinker! Personalet som jobber på hotellet var også helt fantastiske! Topp service! Kommer tilbake!
Mvh Kristin i Oslo

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, kristinsA7329KE
Anmeldt 15. november 2017 via mobile enheter

Dorsia er en opplevelse. Helt annerledes enn andre hotell. Rommene var dyre, og ikke imponerende i størrelse (sengen var knallgod!), men ryddig og vakkert. MEN - resten av hotellet var top notch. Den beste hotellfrokosten jeg har smakt. Anbefaler også å ta en drink i baren. Upåklagelig service overalt, alle smiler og spør hvordan man har det. Anbefaler!

Dato for oppholdet: november 2017
Takk, Kariannest