Jeg ringte for å spørre om glutenfri frokost da dette var viktig for oss.
Fikk beskjed om at de selvfølgelig hadde godt utvalg til oss.
Dobbeltsjekke dette ved innsjekking, ble nok en gang beroliget og fikk beskjed om at glutenfritt ble servert på bardisken. Når tiden for frokost kom, så ble vi ganske skuffet. Det var litt div glutenfritt og vegansk på bardisken. 1 tørt rundstykke, som heldigvis var pakket inn, noe frokostblanding og smør i små pakker.
Det stod også en brødrister på bar disken, sikkert ment for å få det tørre rundstykket litt bedre. Men den var ikke merket på noen måte, så hvem som helst som ville ha ristet brød kunne bruke den. Altså var den sannsynligvis full av gluten. Der var heller ikke noe pålegg der. Alt pålegget lå sammen med brødskiver, Rundstykker, knekkebrød og kjeks. Spurte da pent om det var mulig å få noe skinke og ost som ikke hadde vært ute på bordet og var fult av smuler (gluten) fikk da beskjed om at alt de hadde stod framme. Prøvde å spørre på flere måter men fikk ingen ting. Så går det 2-3 minutter også blir alt av pålegg fylt på, fortsatt på samme plass da, oppi alt brødet osv. Blir litt oppgitt da. Vi måtte ut og kjøpe oss egen frokost.
Ellers var det et stille og rolig hotell, med air-condition på rommet. Noe som trengtes i varmen.