Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“FANTASTISK! 😀”
Anmeldelse av Restaurang Meet

Restaurang Meet
Vurdert som nr. 60 av 1 507 Restauranter i Göteborg
Fortreffelighetsbevis
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

Tilfeldig gullfunn! Sökte på god biffrestaurant på Google, mange ble nevnt, valgte denne tilfeldig, og sjelden har vi spist SÅ BRA kjøtt, entrecote og kalv.
Service var topp, gjestfrie personale, hyggelig stemning og bare tommel opp på alle plan.
ANBEFALES

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, IngunnVegger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (344)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 344 anmeldelser

Anmeldt 26. august 2018 via mobile enheter

Men stakkars servitører. Vi hadde bestilt på forhånd siden vi var 9 voksene 2 barn og 2 spedbarn kom når de åpnet og fikk forretten ganske fort.Hovedretten kom desverre "aldri" så to måtte forlate stedet uten å ha spist pga små barn. Etter nesten 2 timer kom hovedretten, de ansatte beklaget seg veldig, og trakk ifra en del på regningen. Hva som ikke fungerte vet jeg ikke, men ting tok lang tid. Har man god tid uten barn, så er nok stedet et bra alternativ.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 511einarb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Da vi først ringte for å høre om å få bord fikk vi beskjed at da måtte vi være raske. Men da vi kom var restauranten bare halvfull.

Vi var kjempesultne og måtte vente i 50 minutter på å få mat, og til tross for at vi spurte etter maten underveis fikk vi bare et par skiver brød mens vi ventet.

Servitøren fortalte oss at hos dem tar det 50 minutter å steke en biff på 250 gram (medium stekt).

Da maten endelig kom til bordet var den ene biffen helt grå, men i følge servitøren var denne biffen altså perfekt. (Se bilde). Ok, dersom dette er perfekt i deres verden sier jeg bare lykke til videre, vi ses aldri igjen.

Dato for besøk: august 2018
3  Takk, Grytelokk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Var her med en gruppe på 6 stk. Veldig bra service.
Kjøtt i ypperste klasse, samtlige var meget fornøyd med maten. Ved mitt neste besøk av byen skal også denne besøkes. Entrecôte i særklasse

Dato for besøk: august 2018
Takk, LasseN251
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. mars 2018 via mobile enheter

Er glad i biff , så vært på mange Resturanter i verden, men denne er blant topp 3, nydelig biff å en fantastisk service :) kan anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: mars 2018
Takk, vegaro423
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Restaurang Meet, så også på

 
Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 

Har du vært i Restaurang Meet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.