Vi var to familier på totalt 9 personer som hadde bestilt afternoon tea. Vi kom inn og ble bedt om å henge fra jakkene. Hun ene ville gjerne ha med sin inn,»da må du ha den på deg» sa sjefen der. Veldig sur. Jeg mailet med dere i forkant og spurte om det var greit å bestille og betale for 7 stk og ikke for de to barna på 8 og 9 år. Min venninne valgte å ikke drikke sin te, og gav den til sin datter. Regnet ikke med det spilte noen rolle hvem som drakk den koppen. De delte den ikke, kun datteren drakk.
Vi ser manager ser på oss og peker 3 ganger til en annen ansatt. Ser bare surt bort på oss.
Vi fikk mat og det var veldig mye mat. Som stor familie er vi vant med å dele, noen spiser lite osv. Mannen min spiste kun scones pga skalldyrallergi. Ettersom han ikke skulle spise de sandwichene, syntes vi det var greit å dele med et av barna. Hadde vært helt unødvendig å bestille mat til 9 personer, ettersom der da ville blitt kastet masse mat. Var noen småting igjen som vi ikke spiste også. Så kommer regningen. Afternoon tea for 7 personer og det vi hadde bestilt av vin og brus. Så sto det en te ekstra. Vi spurte hvorfor og manageren sa at siden datteren hadde drukket en te, måtte vi betale. Var helt uaktuelt å dele maten som vi hadde gjort. Vi måtte forstå at sånt gjorde man ikke på et «fine dining» sted. (Vi har vært på mange fine dining,flere steder med stjerne i Michelin osv, aldri møtt på en så frekk og sur manager). Hun himlet med øynene. De to barna vi ikke betalte for,brukte ikke ekstra tallerkner eller vannglass, men delte på våre.
Hun ble så sinna at hun bare gikk. At en sjef kan oppføre seg sånn over en te kopp. Hovmester kunne ikke skjønne at hun oppførte seg sånn.
Mistet all lyst til noen gang å komme tilbake etter en sånn oppførsel.