“En opplevelse”

Vurdert som nr. 42 av 1 828 Restauranter i Göteborg
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 29. april 2019 via mobile enheter

Dette må bare oppleves.....fransk dekadense og galskap satt i system. En kaskade av farger fra Designers Guild....superharry på en måte, men det fungerer som bare det. Vi spiste ute på restauranten i bakhaven. Helt fantastisk mat,,,,,og en storartet service. Gjentar at dette må oppleves. Alle rommene er....et eventyr, rett og slett.

Dato for besøk: april 2019
Takk, ivarjohan

Anmeldt 31. mars 2019 via mobile enheter

Vi var to familier på totalt 9 personer som hadde bestilt afternoon tea. Vi kom inn og ble bedt om å henge fra jakkene. Hun ene ville gjerne ha med sin inn,»da må du ha den på deg» sa sjefen der. Veldig sur. Jeg mailet med dere i forkant og spurte om det var greit å bestille og betale for 7 stk og ikke for de to barna på 8 og 9 år. Min venninne valgte å ikke drikke sin te, og gav den til sin datter. Regnet ikke med det spilte noen rolle hvem som drakk den koppen. De delte den ikke, kun datteren drakk.
Vi ser manager ser på oss og peker 3 ganger til en annen ansatt. Ser bare surt bort på oss.
Vi fikk mat og det var veldig mye mat. Som stor familie er vi vant med å dele, noen spiser lite osv. Mannen min spiste kun scones pga skalldyrallergi. Ettersom han ikke skulle spise de sandwichene, syntes vi det var greit å dele med et av barna. Hadde vært helt unødvendig å bestille mat til 9 personer, ettersom der da ville blitt kastet masse mat. Var noen småting igjen som vi ikke spiste også. Så kommer regningen. Afternoon tea for 7 personer og det vi hadde bestilt av vin og brus. Så sto det en te ekstra. Vi spurte hvorfor og manageren sa at siden datteren hadde drukket en te, måtte vi betale. Var helt uaktuelt å dele maten som vi hadde gjort. Vi måtte forstå at sånt gjorde man ikke på et «fine dining» sted. (Vi har vært på mange fine dining,flere steder med stjerne i Michelin osv, aldri møtt på en så frekk og sur manager). Hun himlet med øynene. De to barna vi ikke betalte for,brukte ikke ekstra tallerkner eller vannglass, men delte på våre.
Hun ble så sinna at hun bare gikk. At en sjef kan oppføre seg sånn over en te kopp. Hovmester kunne ikke skjønne at hun oppførte seg sånn.
Mistet all lyst til noen gang å komme tilbake etter en sånn oppførsel.

Takk, jan2262
Anmeldt 3. mars 2019

Dette er et hotell med stor H. Gjennomført stil i fra 30 årene, dvs overveldende og flott. Konge service innstilling, gode drinker og bra mat. Et av de beste steder i Gøteborg.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Pål H
Anmeldt 21. februar 2019

WOW!! FOR EN RESTAURANT!!!! SÅ burlesk og sexy og cooooool!!!!! Vi elsket det fra vi trådde inn over dørterskelen! Litt som i en fantasi-verden, interiøret er glorete og kult, musikken gammel og servitører råproffe. Vi gikk for en tasting-meny på 5 retter. Alt lekkert presentert og med nyyyyydelige smaker. Vaktelen og ostene var høydepunktet! Servitøren var aldri langt unna og vi følte oss så godt ivaretatt hele kvelden. Vi kom kl.20 og måltidet varte til 2330. Priser på drikke var stivt så vi bestilte pr glass det vi skulle ha. Alt er veldig delikat og innbydende. Kommer gjerne tilbake, veldig spesiellt sted!

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Trollmor
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Dorsia er et luksuriøst hotell meget sentralt i Gøteborg. Mye farger og hyggelige bar- og restaurantområder. Fine rom med nydelig seng. God frokost. Et veldig bra hotell, men det koster også mye. Anbefales til en spesiell anledning.

Takk, Camilla S

Reisende som så på Dorsia Hotel & Restaurant, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County

Har du vært i Dorsia Hotel & Restaurant? Del dine erfaringer!