Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Byens mest spennende interiør??😍😍”

Dorsia Hotel & Restaurant
Vurdert som nr. 41 av 1 497 Restauranter i Göteborg
Fortreffelighetsbevis
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 30. august 2021 via mobile enheter

Vi var på helgetur til Gøteborg og skulle bare innom for å ta en liten drink før vår middagsavtale, og det angret vi ikke på. Vi fikk et bord oppe i baren, ogvtok en OldFashioned og litt Champagne - begge deler servert med stil og humor. Selve interiøret er en åpenbaring og en fryd for øyet - stikk innom Dorsia neste gang dere er I Gøteborg, anbefales på det varmeste

Dato for besøk: august 2021
Takk, Road00428086537
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (935)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 936 anmeldelser

Anmeldt 31. desember 2019 via mobile enheter

Man blir glad i samme øyeblikk som man går inn gjennom døren hos Dorsia...særdeles vennlig og professjonell mottagelse.
Omgivelsene er tett inntil umulig å beskrive.....MÅ oppleves.
Vi valgte å spise en 4 retters Classic Meny
med tilhørende drikke....men først kom en aptitretare...alle retter smakte utsøkt og valget av tilhørende viner var perfekt sammensatt.
Stedet anbefales på det varmeste og vi kommer definitivt tilbake.
Mvh
Lames & OleTom

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Ole Tom S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. november 2019 via mobile enheter

Fantastisk hotell med veldig hyggelige og flinke folk som jobber der. Deilig matopplevelse på restauranten der

Dato for besøk: november 2019
Takk, vidarf2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. september 2019

Denne anmeldelsen gjelder kun baropplevelsen: Et sjeldent stort utvalg av gin, lekkert presentert både i menyen og i ved servering. Spennende omgivelser gir opplevelsen et særpreg.
Anbefales.

Dato for besøk: juni 2019
2  Takk, simselimsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Vi ble møtt av et venne par i gata før Hotellet. Hotellets fasade hadde ikke noen naturlig Hotell fasade. Så for oss ville det vært behov for Google map om vi ikke hadde blitt møtt i forkant. Vi ble møtt på innsiden av døren med et hjertelig velkommen. Ingen tradisjonell lobby. Resepsjonen lå et nivå lavere en inngangen. Litt usjenert. Fantastiske farger, og eksklusivt design. Ett meget koselig, og stilfullt lite Hotell. Kun 37 rom, og ingen er like. Meget høy service grad. Fantastisk frokost buffe. Masse detaljer all over. Anbefales på det sterkeste. Kun for par. Barn under 8 år er ikke tillatt.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Sollie2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Dorsia Hotel & Restaurant, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County
 
Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 

Har du vært i Dorsia Hotel & Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.