Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skandinavias beste tapas!”
Anmeldelse av El Toro Bravo

El Toro Bravo
Vurdert som nr. 410 av 1 455 Restauranter i Göteborg
Prisklasse: USD 4 - USD 26
Kjøkken: Spansk
Middagsalternativer: Middag, Uteservering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 5. januar 2019 via mobile enheter

Vi fant denne koselige plassen da vi ruslet rundt i Gøteborgs mange små gater. Kelneren ønsket oss blidt velkommen og vi fikk velge bord. Tapasmenyen var imponerende og vi valgte tilslutt 4 retter pr person. De var meget rimelige og perfekte i størrelsen. Smakene var gode, det samme var råvarene. Et par av rettene kunne lett konkurrere med tapas spist i både Barvelona og Alicante. Dette var en perfekt kveld og anbefales på det sterkeste! Både mat og servicen var upåklagelig og prisen var rimelig!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 814christinv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (199)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 199 anmeldelser

Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Vi kom innom typ en lørdag ettermiddag uten reservasjon, og de ordnet barnestol og bord til oss. Maten var kjempegod og staben var utrolig hyggelige og serviceinnstilt.
Vi skal definitivt tilbake hit neste gang vi er i Gøteborg!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, pittilsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. november 2017 via mobile enheter

Veldig god tapas med mye forskjellig på menyen. Servicen er dessverre dårlig. Vi var en vennegjeng på 6 stk som spiste lunsj der. Måtte spørre flere ganger om å få mer å drikke da de glemte det. Tok lang tid for før vi fikk bestille. Skjønner dårlig norsk

Dato for besøk: november 2017
Takk, Carina B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. februar 2017 via mobile enheter

Utseende bedrar. Ser ikke så spennende ut nå på vinteren i alle fall. Spiste tapas og den var veldig god. Kan godt dra tilbake pga maten. Service var ikke mye å skryte av. Greit å bestille og maten kom fort. Deretter var det null oppmerksomhet fra personalet. Ingen spurte om det var bra, om det var noe mer vi ville ha. Ingen spørsmål om dessert eller kaffe når de rydda bort.

Dato for besøk: februar 2017
Takk, 634elinh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. januar 2017

Vi tok en drop inn her en onsdag i januar 2017 og ble først litt negativt innstilte da det var få gjester på restauranten. Men det endret seg da vi kom i kontakt med de serviceinnstilte servitørene. Vi bestilte total 17 tapas til 3 personer og valgte både kalde og varme retter. Samtlige retter ble servert samtidig, noe som resulterte i at de måtte ta frem et ekstra bord, men dette hadde de god kontroll på. Makspris på tapas var 55 kr, så det var veldig prisvennlig, et helt måltid inklusive et par Estrella kom på under 400 kr per person, veldig bra! Veldig bra variasjon av Tapas, gode oster og gode varme-tapas, må spesielt nevne den innbakte Haloumien, fantastisk god. Så dette var overraskende bra, vi kommer definitivt tilbake.

Dato for besøk: januar 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 123petters
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på El Toro Bravo, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 
Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 

Har du vært i El Toro Bravo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din