Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, men ikke den beste service”
Anmeldelse av Bistro Francais

Bistro Francais
Bestill bord
Vurdert som nr. 94 av 1 492 Restauranter i Göteborg
Prisklasse: USD 3 - USD 495
Kjøkken: Fransk, Svensk, Internasjonalt, Bar
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

God mat, men service var ikke den beste. Skulle blant annet bestille mere drikke, men servitørene viste seg ikke etter maten var servert, så da greide vi oss med den ene ølen vi hadde. Det tok uhensiktsmessig lang tid å få regningen med tanke på at det ikke var spesielt mange gjester i restauranten. Svært skittene toaletter trekker også mye ned på helhetsinntrykket.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, annelj3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (671)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 671 anmeldelser

Anmeldt 7. februar 2020

Gikk inn døren med høye forventninger. Kansje ikke så rart når interiøret ligner en slags overklasse,og fransk innviterer!
Begge deler skuffet desverre. Maten smakte greit men kunne vært løftet opp både i presentasjon og smak! Lite som minnet om franske matradisjoner.Servitørene bare stresset og er uprofesjonelle.Kommer bare innom bordet når det passer dem.
Kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, Ella8matogglede
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. desember 2019 via mobile enheter

Fint lokale som gir et godt førsteinntrykk. Servitøren derimot fremstår stresset og lite serviceinnstilt til tross for lite gjester. Tar over 40 minutt før vi får vinen servert, som i tillegg serveres i skittende glass. Servitøren serverer også drikke mens han snakker i tlf. Velger umiddelbart å forlate restauranten.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, christofferrudi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. januar 2019

Etter en skuffende opplevelse på andre siden av gaten fikk vi bord her.
Det ble en flott opplevelse med god service og mat/vin. Skalldyrsgryten med blåskjell og sjøkreps var i toppklasse !

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Jan Åge K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Vi var her en kald torsdags kveld. Vi ble møtt av en hyggelig servitør, som heter Abe:) vi fikk servert nydelig mat og dessert. Anbefales på det sterkeste :)

Dato for besøk: desember 2018
Takk, bawerb2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bistro Francais, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 
Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 

Har du vært i Bistro Francais? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.