Alfons Abergs Kulturhus
Fint lekehus

Veldig fint lekehus for både små og litt større barn. Her var det aktiviteter som passet både for... les mer

Anmeldt 22. juli 2023
292lenea
Fetsund, Norge
Flott sted for Alfons Åberg fans!!

Jeg tok med 7 åringen min hit. Jeg var redd for at hun skulle være for gammel men nei, hun elsket... les mer

Anmeldt 30. juli 2022
Jenetur
Oslo, Norge

Anmeldt 31. oktober 2019 via mobile enheter

Reiste med en 5 åring og en 2 åring, settene litt for kjedelig for 5 åringen, men helt topp for 2 åringen. Det var også skuespill og høytlesning,’men da dette var på svensk var det vanskelig for norske barn å forstå, men det virket bra. Tilgjengelig bøker for å lese for barna, mange ulike soner som man kan sysle for seg selv. For den minste var det veldig populært med byggeklosser og et kjøkken med matlagingsleker.

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, mmmmmmmmmd31
Anmeldt 5. august 2018

Huset ligger sentralt til ved Sentralstasjonen og Nordstan, så det er lett å komme hit med kollektivtransport. Huset er overraskende stort over to etasjer. I første etasje finner man en kiosk med sitteplasser inne og ute. Et stort leke og klatreområde med lekebutikk, hytte og helikopter, alt i Albert Åbergs ånd. i enden av første etasje er det et lite teater som fremfører eventyr fra Albert Åberg-bøkene. I andre etasje er det et stort leke, lese og myldrerom som kan være greit for de litt mindre barna, da det er mer oversiktlig her. Barna våre på fire og seks år koste seg sammen med oss. Her kom det fram mange minner fra barndommen med Albert Åberg. Anbefales for alle som har lest eller hørt om Albert.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, stelnor
Anmeldt 27. oktober 2017 via mobile enheter

Tilbrakte tre- fire timer på dette fine stedet. Treåringen koste seg med leker og lekehus og teater og de voksne hadde det fint i kafeen. (Enkel, men god meny. Super gulrotkake) Bra butikk og hyggelig betjening. Flere morsomme programposter med barneteater.

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, Storyteller698748
Anmeldt 18. oktober 2017 via mobile enheter

Koselig å stikke innom her. Detaljer fra Åbergs verden overalt! Godt utvalg av enkel mat, kaffe og søtt.

Her kan man slappe av og la barna leke.

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, jeanettej661
Anmeldt 6. september 2016

Dette er et sted som er helt fantastisk for selvstendige barn fra alderen 6 og nedover. Her kan de leke rundt på egenhånd uten at vi som foreldre trenger å være bekymret for hva som skjer. Selvfølgelig hvis du vil eller trenger kan du følge etter de.

Eneste jeg har å utsette litt på er matserveringen, den ble litt i overkant enkel men det kan være de var utsolgt for en del varer.

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, b_rdolavj