Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 103
Hotels.comUSD 103
PricelineUSD 104
TravelocityUSD 103
Vio.comUSD 103
ZenHotels.comUSD 107
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (561)
Filtrer anmeldelser
561 resultater
Vurdering fra reisende
153
278
87
27
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
153
278
87
27
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 561 anmeldelser
Anmeldt 26. desember 2018 via mobile enheter

Har bodd på dette mange ganger i forbindelse med cup og familie. Fantastisk beliggenhet, frokost og fasiliteter. Beste hotell i Gøteborg ❤️ sentralt er det også i forhold til shopping, restauranter, arenaer.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, HansenOslo_Norge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
fredrikleek, Hotelldirektör på Comfort Hotel Göteborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2019
Google-oversetting

Tjohoo! Va glad jag blir av att läsa din review! "Beste hotellet"!! Inget dåligt betyg att få! :-)
Kom tillbaks till oss snart! Vi saknar er!
//Fredrik

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. desember 2018

Vi valgte dette hotellet ut fra anbefalinger fra andre. Vi ble mottatt av hyggelig personale i resepsjonen. De var hjelpsomme og vi fikk velge blant noen ledige rom. Hotellet ligger i stilleomgivelser ved piren. Gangavstand til restauranter og sentrum for øvrig. Rommet var rent og hadde en god standard. Vi er veldig fornøyde med oppholdet og kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: desember 2018
1  Takk, eilertl2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
fredrikleek, Hotelldirektör på Comfort Hotel Göteborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2019
Google-oversetting

Hei Eilert!
Va skönt att vi levde upp till era förväntningar nu när ni blev rekommenderade att bo hos oss! Jag hoppas att det snart blir tid för en ny Göteborgstur och att ni väljer att bo hos oss då igen!
Varma hälsningar,
Fredrik

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2018

Synes dette hotellet er fint, og med greie rom.
Bra betjening, som er hjelpsomme og imøtekommende , med feks senere utsjekk osv.
Jeg likte frokosten, som hadde god variasjon.
Jeg var der bare en natt, men har et bra inntrykk.

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, gakki5
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Fredrik L, Hotelldirektör på Comfort Hotel Göteborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018
Google-oversetting

Hej "gakki5",
Va kul att läsa att du hade ett bra intryck av oss och att du var nöjd med hotellet som helhet. Jag hoppas att du snart återvänder till Göteborg igen och att du även den gången väljer att bo hos oss på Comfort Göteborg!
Ha en riktigt bra höst!
//Fredrik

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

Hotellet var veldig fint, jeg syns ikke bildene løy. Rommet var fint men veggene var papir tynne. Vi hørt noen hadde party ved siden av oss og over oss, noe som var litt irriterende. Lysene gikk ikke an å dimmes, noe som gjorde at vi ble litt blendet når vi lå i sengen. Vi hadde heldigvis ikke noe rom på den ene siden av rommet vårt, noe som var pluss. Utsiktene vår var ved sjøen, noe som også var et pluss. Frokosten var grei. Personalet var utrolig hyggelig, skikkelig service. Men noe vi ikke visste var at vi ikke fikk stuepike i det hele tatt, noe vi ikke brydde oss så veldig om, men vi savnet nye håndklær og toalettpapir. Vi måtte spør om nye håndklær og papir i resepsjonen. De sa at vi måtte selv bestille hushjelp, noe vi ikke hadde fått beskjed om. Dette var fordi 'det er et grønt hotell'. Så vidt vi forsto måtte vi betale ekstra for stuepike, noe jeg personlig syns er veldig latterlig.
Hotellet har en veldig koselig atmosfære.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 373pernillec
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Fredrik L, Hotelldirektör på Comfort Hotel Göteborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2018
Google-oversetting

Hej Pernille,
Va kul att ni trivdes bra hos oss!
Jag beklagar att det inte framkommit hur det fungerar med städningen hos oss. Det stämmer att vi inte längre har automatisk städning på rummen utan man få be om det dagen innan. Det kostar ingenting extra att få städning men däremot skänker vi pengar till Unicef för de som inte önskar städning. Dessa pengar går oavkortat till Unicefs arbete mot trafficking och barnprostitution i Kambodja. Denna information ska ha meddelats vid incheckning plus att det står i våra hissar samt att det ligger en lapp på sängarna på rummen men självklart kan det missas.
Jag hoppas att ni snart återkommer till oss igen!
Vänliga hälsningar,
Fredrik

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018

Ligger ved Stenpiren (sjøen) 12-15 minutters spasertur fra Sentralstasjonen. Kommer du med flybussen får du overgangsbillett. To stopp med buss 60 fra sentralstasjonen til Stenpiren. Det virker som et populært hotell med mye folk som kommer og går. Til tider er det mye folk i lobbyen. Det er mulig å sjekke inn og ut selv på egne terminaler. Rommene er romslige og sengene er gode. Dusjen er stor, men har irriterende dårlig trykk. Badet er knøttlite, såpass trangt at det ikke var mulig å bøye seg ned til vasken. (Tror ikke at alle rommene er like). Rent og pent. Bra lydisolert mht trafikken. God frokost, men får trekk for eggerøre av pulver tilberedt i store jerngryter. Anbefaler rom med sjøutsikt. Unngå rom i toppetasjen (7). Der ligger den meget godt besøkte takbaren.

Romtips: Rom med sjøutsikt, men unngå toppetasjen (7) hvor det er en takbar.
Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Rom
    • Service
2  Takk, Rune H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Fredrik L, Hotelldirektör på Comfort Hotel Göteborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2018
Google-oversetting

Hej Rune,
Tack för ditt fina omdöme och för att du förklarar för alla hur enkelt det är att komma till oss med buss. :-)
Att det är dåligt tryck i duschen var ny information men det ska vi självklart kika på vad det kan bero på. Det stämmer att rummen skiljer sig åt lite så nästa gång kan du få ett lite större badrum hos oss. :-)
Kul att du tyckte om frukosten men tråkigt att äggröran smakade som att den är gjord på pulver för det är den inte, det är riktiga ägg i den! :-)
Varmt välkomna åter till oss! Hoppas det blir snart!
Vänliga hälsningar,
Fredrik

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser