Et fint sted med en god del å oppdage, men om man ikke har med små barn som kan utforske... les mer
Dette var en fin opplevelse for både store og små. Mye interessant og artig og se på. Stedet var... les mer
Her finner du mye morro for liten og stor, mange etasjer med aktiviteter og jungelen er morro for alle. Anbefales
Bra laget, og tar ikke lang tid. Anbefaler å besøke! Mange fine akvarier og regnskogen er kul! :) Vi var ikke i aktivitetsdelen, bare delen med fisker og dyr.
Vi var der med to barn på 9 og 6 år. Vi opplevde stedet som svært bra for spesielt barna, men vi voksne koste oss også. Variert utvalg i aktiviteter som tilfredsstiller de fleste vil jeg tro. Spesielt fint var akvariumet og den tropiske hagen. Ypperlig sted å bruke 3-4 timer på i Gøteborg. Både lærerikt og spennende.
Varierte og gode aktiviteter som er motiverende for små og store utforskere. God blanding av praktiske aktiviteter og ting å se på.
Vi brukte en hel dag på Universeum med gutta våre på 5 og 8 år. Det var mye spennende å både se på og teste ut for oss alle. Spennende akvarium med både kjente og mindre kjente fisker som vi kunne se på i lange tider. Morsomme aktiviteter, litt spennende aktiviteter og lærende aktiviteter. Anbefaler alle en tur hit, kan fint sette av mange timer. Gutta våre måtte bygge store borger med byggverk flere ganger så her brukte vi masser av tid😉
Vi tilbringte en hel dag her med barna. Akvarium, Regnskog, slanger, aktiviteter, teknikk og mye moro.
Vi kunne fint tilbringt to dager her. Gutta koste seg. Det beste var nok å bygge hytte med klosser.